Η αλήθεια έχει φωνή.


Απάντηση στην παραπληροφόρηση και στα ψέματα



http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=980&-V=perireousa

Παραθετω αυτο το link διοτι οι αποκαταστατες της δημοκρατιας ανακαλυψαν ξανα την ταshινοπιτα. Ενα αρθρο του φασιστολευθερου. Διαβαστε το και μετα δειτε το ντοκυμαντερ.

Τα συμπεράσματα δικα σας.

Επειδή εμείς δεν κάνουμε προπαγάνδα και η αλήθεια δεν φοβάται κανέναν, ιδού αυτούσιο το εμετικό ''αποκαλυπτικό'' άρθρο του Xριστόφιας-Watch για να συγκρίνετε τις ακράδαντες αποδείξεις μας με την λάσπη τους :

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ DOLLARS, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ!

Παρασκευή, 3 Ιούλιος 2009

Αν κάποιοι τα πήραν χοντρά από τους Αμερικάνους.... δε φταίμε εμείς!

Αναδημοσιεύουμε το εξαιρετικό άρθρο του Α. Μιχαηλίδη στο Φιλελεύθερο της περασμένης Τρίτης 30/6/09.

Αφιερωμένο από εμάς σε όσους τα πήραν από διάφορες πρεσβείες για να υποστηρίξουν το Σχέδιο Ανάν και σε όσους ανόητους, αντί να τους καταδικάζουν, τους υπερασπίζονται και ταυτίζονται μαζί τους.

Κατά τη γνώμη μας, όσοι συμπατριώτες μας καλόπιστα υποστήριξαν το ΝΑΙ, πρέπει να τηρούν αποστάσεις από τους "στρατευμένους" των οικονομικών και των κομπλεξικοψυχολογικών εξαρτήσεων, που νυχθημερόν προπαγανδίζουν τη νομιμοποίηση της κατοχής. Γιατί άλλο να ψηφίσεις ΝΑΙ (έστω και λανθασμένα κατά την άποψή μας) γιατί σε καίει το καλό της πατρίδας σου, και άλλο να ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ έναντι των δολαρίων της Πρεσβείας (μία είναι η Πρεσβεία!-όπως γράφει και ο Γ. Σέρτης-). Αν κάποιοι τα πήραν, δεν έφταιγε ούτε ο Τάσσος, ούτε εμείς, ούτε κανένας άλλος εκτός από αυτούς τους ίδιους που τα πήραν.

Και βεβαίως δεν είναι προδότες όσοι ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Και βεβαίως δεν ταυτίζουμε τα εξαγορασμένα τομάρια μαζί τους.

Όμως κάποιοι τα πήραν και αυτό ναι, συνιστά προδοσία.

Γιατί, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις και χαρτόσημα, ακόμη κι αν δεν μπορούμε με ακριβή στοιχεία να πούμε ποιοι τα πήραν και πόσα πήραν, έχουν υπάρξει στοιχεία ότι εκατομμύρια δολάρια διατέθηκαν για προώθηση του Σχεδίου Ανάν. Δεν το λέει μόνο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Το λέει και η λογική ότι αφού τα δολάρια διατέθηκαν (έκανε σχετικές έρευνες και αποκαλύψεις ο εγκυρότατος Μ. Ιγνατίου του Φ), ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ!

Η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

του Άριστου Μιχαηλίδη

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙστην «περιρρέουσα» ο καθηγητής του πανεπιστημίου Κύπρου Γιάννης Ιωάννου, σήμερα στη σελίδα 17, για να απαντήσει στη στήλη της περασμένης βδομάδας, που σχολίασε εκπομπή του ΡΙΚ, όπου με θέμα τη δημοκρατία και την αντίθετη άποψη συζητούσαν με τη δημοκρατική αναλογία: τέσσερις της μιας άποψης και ένας της άλλης.

Όπως κάνουν όλοι οι θιγμένοι (και οι δικαίως και οι αδίκως) από τις κατά καιρούς συζητήσεις για τα αμερικανικά δολάρια, που διατέθηκαν στην Κύπρο πριν από το δημοψήφισμα για να «διαφωτιστεί» ο λαός, το κάνει και ο κ. Ιωάννου: Δηλαδή, προσπαθεί να δημιουργήσει μιαν άλλη «περιρρέουσα» εναντίον όσων έχουν αντίθετη άποψη από τη δική του. Κλαψουρίζοντας δήθεν για την αδικία, ότι τους κατηγορούν για προδοσία επειδή ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα (κανένας δεν τους κατηγόρησε για την ψήφο τους) παρουσιάζουν όλους τους άλλους ως εθνικιστές, ψευδοπατριώτες, οπισθοδρομικούς, που είναι οπαδοί της διχοτόμησης…


Το Σάββατο ένας από αυτούς, που δεν του άρεσε η άποψή μας, έγραφε ότι είμαστε «παλικαράδες της πένας» και καταφεύγουμε «στο γνωστό καταφύγιο του πατριωτισμού».Παρομοίως, ο κ. Ιωάννου, προσπαθεί να ενισχύσει την άλλη περιρρέουσα εναντίον μας, δημιουργώντας εντυπώσεις: Τα γραφόμενά μας, λέει, «εμπνέονται και εκφράζουν μιαν εποχή την οποία η σύγχρονη Κύπρος οφείλει να αφήσει οριστικά πίσω της», ότι είμαι «αυθεντικός υποστηρικτής και κήρυκας της “περιρρέουσας”», ότι «ο κ. Μιχαηλίδης δεν δύναται να εντοπίσει ελλείμματα δημοκρατίας στην Κύπρο» και άλλες τέτοιες εξυπνάδες. Για να καταλήξει να μας μπλέξει εκ του μη όντος, με τη διχοτόμηση, «με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, τις ελληνικές αξίες και αρετές, με την ελληνική ψυχή και τον ανυποχώρητο πατριωτισμό».

Είναι μια πρόστυχη τακτική, που την βλέπουμε από το 2004, όταν η μειοψηφούσα άποψη αισθάνθηκε ότι έχει υποχρέωση (έναντι ποιου, αν όχι του κυπριακού λαού;) να αγωνιστεί για να ανατρέψει τη λαϊκή βούληση και που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κορυφώθηκε, διότι είναι με την εντύπωση ότι με την εκλογή Χριστόφια και στη συνέχεια με το θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου, έχουν μοναδική ευκαιρία να εξοντώσουν (πολιτικά, ενίοτε και ηθικά) όσους μπορεί να αντισταθούν στα ιδεολογήματα της νέας τάξεως και τους οποίους, όπως πολύ παραστατικά δηλώνει ο κ. Ιωάννου «η σύγχρονη Κύπρος οφείλει να αφήσει οριστικά πίσω της». Παριστάνουν λοιπόν τους ειδικούς περί δημοκρατίας και προόδου, αλλά αντί να απαντούν σε επιχειρήματα που αναπτύσσονται, αραδιάζουν μερικά «ελληνοχριστιανικά ιδεώδη» και «καταφύγια πατριωτισμού» και δημιουργούν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της πατριδοκαπηλίας εναντίον των «εχθρών» τους. Αλλά, καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να διαγράψει ένα πραγματικό γεγονός (και το λέμε γιατί μας προκαλεί ο κ Ιωάννου): Ότι ακόμα και πανεπιστημιακοί καθηγητές, όπως ο κ. Ιωάννου, αποδέχονται ως κάτι φυσιολογικό και δεν εξεγείρεται η συνείδηση και η ηθική τους όταν αποδεδειγμένα πια και με έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αμερικανική κυβέρνηση διοχέτευσε στην Κύπρο εκατομμύρια δολάρια για να ασκήσει την πολιτική της στο Κυπριακό και μάλιστα φρόντισε να τα μοιράζει ο Ντε Σότο για να μην τα ελέγχει η κυπριακή κυβέρνηση. Αυτό και μόνο έπρεπε να προσβάλλει την αξιοπρέπεια όλων μας. Ή, τουλάχιστον, όσων προσπαθούμε ακόμα να διατηρήσουμε ίχνος αξιοπρέπειας

aristosm@phileleftheros.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH





Για το Cytruth.blogspot.com
Αslan

4 σχόλια:

kyriakos είπε...

Ρε φίλε πως αφαίρεσες το την μπαρρούα του μπλόγγερ που πάνω;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε πως μπορείς να πιστεύκεις τούτες τες μαλακίες του Δρουσιώτη;

tsimpouri είπε...

Άποψή σου ότι εν μαλακίες.
Εν να σε πιστέψουμεν, αν δικαιολογήσεις το χαρακτηρισμό σου φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες ρε παλαβούτσιο ας πούμε βαστά σου το έγγραφο που επικαλείται ο αγγράμματος ο Ιγνατίου και κάμνει σου το φύλλο και φτερό.

Πόσο προκατειλημμένα βαζάνια μπορεί να είστε;