Η αλήθεια έχει φωνή.

Χριστέ μου είναι αήττητοι!

Εμαθαν να ζουν μια ολόκληρη ζωή μέσα στο σκοτάδι του αποικιοκρατικού μίσους και τον συνωμοσιολογικό παραλογισμό. Τι ελπίδα να απομείνει στη λογική;
Είχα ακούσει στο ραδιόφωνο για τις νέες αποκαλύψεις..
Τις ''ομολογίες'' του ΟΗΕ για την χρηματοδότηση των νενέκων κτλ..
Δεν έδωσα και πολύ σημασία.. ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι το όλο θέμα θα ήταν ακόμη μια πατάτα ολκής..
Συνέχισα να σκαλίζω τον κήπο μου..
Τελικά (μέρες μετά) βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα και προς μεγάλη μου έκπληξη συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν πραγματικά μπροστά σε κάτι πάρα πολυ σοβαρό.

Η ανακάλυψη - αποκάλυψη επρόκειτο για ένα e-mail του Αλεξάντερ Ντάουνερ το οποίo όπως ισχυρίζονταν ''ομολογούσε'' ότι η unops χρηματοδότησε άτομα το 2004 για να υποστηρίξουν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Αρχικά υπόθεσα ότι το email θα ήταν πλαστό.. εξάλλου η δημιουργία ενός τέτοιου e-mail είναι πολύ εύκολη υπόθεση:


Το E-mail ήταν μια απάντηση κάποιου Jose louis Dias υπάλληλου στην UNFICYP που εξηγούσε στον Downer ποιος είναι ο Κωστής Χατζηκωστής και ο Όμιλος ''ΔΙΑΣ''.


Ιδού η περίφημη ''ομολογία'' σε μεγέθυνσή διαβάστε και μόνοι σας.Δεν πρόκειται φυσικά για ομολογία αλλά απλά για μια περιγραφή του τι είναι και τι έκανε η Εφημερίδα ''Σημερινή''.

Ακριβής μετάφραση από το σημείο ..''Apart from the Cyprus problem'':

''...(..) Εκτός από το Κυπριακό, η άλλη εμμονή της εφημερίδας είναι η Ασφάλεια και η Άμυνα. Είναι φυσικά Αντι-βρετανική και Αντι-αμερικανική. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διάδοση των ισχυρισμών του Παπαδόπουλου το 2005 ότι οι Αμερικάνοι χρηματοδότησαν την εκστρατεία υπέρ του Ναι στο δημοψήφισμα του 2004 μέσω των κονδυλιών της Unops για δικοινοτικά προγράμματα. Προέβαιναν σε συχνές αποκαλύψεις με θέμα το ποιοι οργανισμοί και ιδιώτες είχαν πωλήσει τις υπηρεσίες τους στους Αμερικάνους''


Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι το E-mail (είμαι πεπεισμένος γιαυτό) είναι 100% αυθεντικό!! Για τον εξής απλό λόγο.

Αν ήταν πλαστό και το είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι θα έμπαιναν τουλάχιστο στον κόπο να ταιριάζει η μετάφραση με την δήθεν ''αποκάλυψη'' τους. Θα έγραφαν δηλαδή:

''(....)It revealed that Americans had funded the pro yes campaign in 2004...(..)''

και όχι

''It played major part in amplifying the CLAIMS by Papadopoulos''

Αρα τι έχουμε εδώ..
Καταρχάς έχουμε ένα σοβαρό ΠΑΡΑ πολυ σοβαρό ποινικό αδίκημα.
Κάποιοι παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο του Απεσταλμένου του ΟΗΕ και διαβάζουν το Ηλεκτρονικό του Ταχυδρομείο!!!
\έτσι απλά!

Αλλά θα μου πείτε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.. και οι Αμερικάνοι intelligence παρακολουθούν τα πάντα..
Γιατί όχι και οι Κύπριοι intelligence;
Μα το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για dorks οχι intelligence! ..Διότι αντί να εκμεταλλευτούν αθόρυβα και να παρακολουθήσουν (ήσυχα) την αλληλογραφία Downer αυτοί (οι πανίβλακες) αυτοαποκαλύφθηκαν με τον πιο γελοίο και ελεεινό τρόπο..
..για να ''αποκαλύψουν''... ένα Μεγαλειώδες ΤΙΠΟΤΑ!

Για να μας πουν δηλαδή ότι ο Downer ρώτησε ποιος είναι ο Χατζηκωστής και ο Παπαφιλίππου
ή για το άλλο (το χθεσινό) .. για να μας ''αποκαλύψουν'' κάτι που αναγράφετε στο βιογραφικό του Downer στη wikipedia!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: