Η αλήθεια έχει φωνή.


Update λάσπης το Χριστόφιας-watch..
Update
Αλήθειας εμείς..

Καταρχάς θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο μόνος λόγος που μπαίνουμε στο κόπο να υπερασπιστούμε ορισμένα πράγματα δεν είναι για το καλό της υπόληψης κομματικών Προσωπικοτήτων που στήριξαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα όπως πχ: Κληρίδης, Μαρκίδης κτλ. Αυτοί δεν μας χρειάζονται. Υπερασπιζόμαστε τον απλό αγνό κύπριο πατριώτη που με σφιγμένα τα δόντια και τρεμάμενα τα χέρια ψήφισε ΝΑΙ στη λύση. Γράφουμε για τον κόσμο που δεν αρκέστηκε στο τι είπε ο βασιλιάς αλλά αποφάσισε ο ίδιος για τον εαυτό του. Γράφουμε για να ξεκαθαρίσουμε ότι το 24% των Κυπρίων που ψήφισε ΝΑΙ για να δει καλύτερες μέρες η πατρίδα του, δεν είναι προδότες και φυσικά ουδέποτε χρηματίστηκαν, είναι και αυτοί πατριώτες που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον δουν ελεύθερο χωρίς στρατούς κατοχής. (Παρόλο που ο υποφαινόμενος ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα)

Οι "αποκαλύψεις", τις οποίες υιοθέτησαν σαν πραγματικό γεγονός όλα τα κανάλια, προεξάρχοντος του κρατικού ΡΙΚ, στηρίζονται σε ένα τηλεγράφημα - επιστολή του Αμερικανού πρέσβη στη Λευκωσία Κένεθ Μπριλ για την αμερικανική βοήθεια προς την Κύπρο, ημερομηνίας 28/3/1997.

Εκ τοτε αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι την γκάφα ολκής στην οποία υπέπεσαν απέσυραν σιγά σιγά τις κατηγορίες τους διότι εκεί που απειλούσαν ότι θα βάλουν κόσμο φυλακή για έσχατη προδοσία κινδύνεψαν εν τέλει να πάνε οι ίδιοι φυλακή για σοβαρή συκοφαντική δυσφήμιση. Οπως ακριβώς δηλαδή απέσυραν εν τέλει οι του Christofias-watch την φωτογραφία και τους χαρακτηρισμούς ενάντια στο μέλος της ομάδας μας, τον φίλο Aslan.

Τσάμπα μάγκες.. Φανταστείτε να τους έλεγε και κανείς ότι η εξύβριση του προέδρου της δημοκρατίας, σύμφωνα με το απαρχαιωμένο μας σύνταγμα, θεωρείται εγκληματική πράξη...
(Μην ανησυχείτε κοπέλια δεν θα σας πειράξει κανείς εκφραστείτε ελεύθερα)
Εμείς εδώ θα είμαστε να φέρνουμε την αλήθεια στο φως..
Οι Ζαχαροκουλίες λοιπών που δεν είναι καθόλου ηλίθιοι και ξέρουν που να σταματήσουν όταν κινδυνεύει το τομάρι τους. Βάζουν αυτή τη φορά μπροστά τα παιδάκια τους να συντηρούν το μύθο που συμφέρει..
Το μύθο δηλαδή που λέει ότι όσοι θέλουν λύση.. παίρνουν.. Dollars..
Κούνα που σας κούναγε..

Ιδού λοιπών οι ''νέες'' περιβόητες αποδείξεις με τις οποίες προσπαθούν (ανώνυμα φυσικά) να αναβιώσουν καταστάσεις: Ενα απλό άρθρο λάσπης του δημιουργού όλου αυτού του ψέματος.. Ενός επικίνδυνου ημιμαθή πακιστανοταλιμπάν επαρχιώτη δημοσιογραφίσκου. Του Μιχάλη Ιγνατίου.

Φανταστείτε ότι αυτό είναι το Καλύτερο τους χαρτί και το παρουσίασαν με περίσσια περηφάνια στο blog τους.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τεμπέλης Ιγνατίου, αναδημοσιεύει που και που παρόμοια ''αποκαλυπτικά'' άρθρα copy-paste στο ΕΘΝΟΣ αφού μετά την πραγματική αποκάλυψη της μεγάλης γκάφας του η δημοσιογραφική του αξιοπιστία πήγε κατά διαόλου. Δείτε για παράδειγμα:

Διαβάστε λοιπών τις νέες ''αποδείξεις'' τους:

Πρόκειται για το Bi-Communal Support Program (BSP), που συνήθως παρουσιάζεται από τους Αμερικανούς διπλωμάτες και τους δημοσιογράφους που τους εξυπηρετούν, ως ένα αθώο πρόγραμμα, το οποίο υποτίθεται πως έχει σχέση με την Παιδεία, την επαγγελματική ανάπτυξη και την εκπαίδευση (νέων) ηγετών. Αντίθετα απ ό,τι παρουσιάζεται, το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιείται ως εργαλείο επιβολής της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.

Παρουσιάζει τις δικές του αυθαίρετες ερμηνείες περι του δικοινοτικού προγράμματος ως ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και κατηγορεί εμάς ότι προσπαθούμε να παραποιήσουμε την αλήθεια!


Διάβαστε:




Η ''απόρριτη'' έκθεση την οποία επικαλείται βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε δημιουργηθεί απο το 1974 και στηρίζει την Κύπρο απο τον καιρό της εισβολής. Εχει δώσει συνολικά 450 εκατομμύρια δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια για ανέγερση προσφυγικών σπιτιών επιδόματα και άλλα πολλά.

Διαβάστε:

Φυσικά οι μεγάλοι πατριώτες του ΔΗΚΟ αποφεύγουν να μιλούν για την τεράστια οικονομική στήριξη των Αμερικάνων και της Ελλάδας σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια και προτιμούν να μιλούν απλά για.. οικονομικό ''θαύμα'' της αφεντιάς τους. Μάθετε κάτι λοιπών φίλοι, θαύματα στις μέρες μας δεν γίνονται, ένας θεός ξέρει αν θα υπήρχε σήμερα κυπριακό κράτος αν δεν μας στήριζαν οικονομικά οι κακοί ξένοι. Ο Μιχάλης Ιγνατίου λοιπών παίρνει τα τελευταία 6 χρόνια του προγράμματος και υποστηρίζει ότι αυτό χρημάτιζε ανθρώπους για να τάσσονται υπέρ της λύσης..


Διαβάστε και την υπόλοιπη συγκλονιστική ανακάλυψη της τζοιλιάς του κ. Ιγνατίου:

Οι ΗΠΑ ομολογούν χρηματισμό

Η αποκάλυψη περιέχεται σε αμερικανικό έγγραφο που χαρακτηρίζεται «ευαίσθητο» (sensitive) και υπογράφεται από τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στη Λευκωσία Μάικλ Κλόσον, ο οποίος αναμείχθηκε, με απαράδεκτο και αντιδιπλωματικό τρόπο, στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της Κύπρου, προκαλώντας απανωτά διαβήματα της κυπριακής κυβέρνησης προς τον Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Καλά ρε παιθκιά εγώ που κολλώ;

ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΟΣ!

Ο κ. Κλόσον, που ηγήθηκε μίας αποτυχημένης προσπάθειας απαξίωσης Ελληνοκύπριων πολιτικών και δημοσιογράφων, αναφέρει στο συγκεκριμένο τηλεγράφημα, ημερομηνίας 27 Μαϊου 2003, σχεδόν 11 μήνες πριν από το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες τοποθετούν τα χρήματά τους εκεί που είναι το στόμα τους», τονίζοντας πως η οικονομική ενίσχυση (μέσω διαφόρων γνωστών και άγνωστων προγραμμάτων) «προσφέρει στην Αμερική ένα ποικίλο, ευέλικτο και περιεκτικό σετ εργαλείων με το οποίο θα προσεγγίσει Κύπριους οι οποίοι έχουν επιρροή για την επίτευξη πολιτικής διευθέτησης».


Ο Κλόσον βγήκε και είπε απλά μια φορά ότι η Αμερική ουδέποτε δωροδόκησε κανένα και είπε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι της κύπρου δεν κάνουν σωστό δημοσιογραφικό έργο. Η σχετική του δήλωση υπάρχει στο Βίντεο. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ''αποκαλυπτική'' διαμάχη

εδώ


Ο κ. Κλόσον δημιούργησε και ένα άλλο Ταμείο, μέσω του οποίου έκλεινε συμβόλαια (contracts) με πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.


..Πως το ανακαλύψατε λοιπών αυτό κ. Κολόμβε Ιγνατίου; Ααα μάλιστα.. Απο την κοιλία σας! Ωραία..

Ο Ιγνατίου έχει την τάση να λέει ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει της πηγές του.

Οι δημοσιογράφοι όμως κύριε Ιγνατίου αν θέλουν να αποκαλούνται σοβαροί το πρώτο πράγμα που κάνουν πριν γράψουν κάτι είναι να διασταυρώσουν τις πηγές τους και φυσικά να τις αποκαλύψουν!


Οι αστυνομία και οι πράκτορες είναι αυτοί που έχουν το ''δικαίωμα'' να κατηγορούν χωρίς να αποκαλύπτουν της πηγές τους.


Το έγγραφο είναι το μοναδικό -από τα εκατοντάδες που εξασφάλισαν ερευνητές και δημοσιογράφοι- το οποίο παραδόθηκε αυτούσιο, αν και δόθηκε -την ίδια ημέρα- και λογοκριμένο. Πιστεύεται ότι δημοσιοποιήθηκε λόγω λανθασμένων χειρισμών κατά τη διαδικασία λογοκρισίας από Αμερικανούς διπλωμάτες, αν και δεν αποκλείεται με την ενέργειά τους αυτή να προειδοποιούν εμμέσως Κύπριους πολιτικούς που συνεργάστηκαν μαζί τους.


Και πάλι .. ιδού το απόρρητο έγγραφο που επικαλείται..



Το υπόλοιπο μέρος του κειμένου βρίσκεται στο διαδίκτυο..


Ο Ιγνατίου παρόλα αυτά συνεχίζει τις πραγματικά αριστουργηματικές λαφαζανιές του:


«Ψαλίδι».Τα υπόλοιπα έγγραφα παραποιήθηκαν από «το ψαλίδι των λογοκριτών», ανάμεσά τους πρώην και νυν πρεσβευτές των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίοι υπηρέτησαν στην Αθήνα και τη Λευκωσία σε εποχές κρίσιμες για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Λίγες ημέρες πριν παραδοθούν τα έγγραφα, που εξασφαλίστηκαν με απόλυτα νόμιμο τρόπο, οι πρέσβεις Τόμας Μίλερ, Τσαρλς Ρις, Μάικλ Κλόσον και Ρόναλντ Σλίκερ, κατά παράβαση κάθε ηθικής, αρνήθηκαν να επιτρέψουν τη δημοσιοποίηση των εγγράφων, τα οποία στη διάρκεια της θητείας τους τα «έκοψαν και τα έραψαν» για να καλύψουν τις δραστηριότητες και την ανάμειξή τους στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της Ελλάδας και της Κύπρου.


Να λοιπών τι γράφεται οταν θράσος και βλακεία συναντιούνται στη κοιλιά του καλλιτέχνη.. Eφτασε να υποστηρίζει σήμερα ο αθεόφοβος, αφού έχει αποδειχθεί ότι το κείμενο που επικαλείτο ήταν μούφα, Οτι το κείμενο στο οποίο είχε στηρίξει όλη αυτή την σκευωρία έχει ''λογοκριθεί'' Ε καλά κύριε Ιγνατίου ΔΕΙΞΕ μας το ΜΗ λογοκριμένο κείμενο που έχεις στα χέρια σου!

Αα... ξέχασα είναι στη κοιλιά σου δεν μπορείς να μας το δείξεις...


ιδού λοιπών η ''λογοκρισία'' που επικαλείται ο κ. Ιγνατίου..

Η προστασία προσωπικών δεδομένων..

η λίστα με τα ονόματα την οποία κρατούσε στα χέρια του ο mr labros papandoniou-correct όταν ζητούσε την ίδια ώρα απο τον Αμερικανό εκπρόσωπο να του την δώσει..







Στη λίστα όμως όπως βλέπετε υπάρχουν και άτομα τα οποία τάχθηκαν δημόσια υπέρ του ΟΧΙ!

ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Θα σας πούμε πως γίνεται: Oλα αυτά τα χρόνια στη Κύπρο.. Ολοι οι Πολιτικάντιδες - μεγαλοκαρχαρίες grande pash patriot είχαν ιδρύσει και απο μια φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική δήθεν δικοινοτική οργάνωση ο καθένας την οποία χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να τσεπώνουν τα διεθνή κονδύλια εκατοντάδων εκατομμυρίων που προορίζονταν για την επαναπροσέγγιση.
Αν είδατε εσείς επαναπροσέγγιση είδαμε και εμείς..
Οργανώσεις όπως η προστασία της ευημερίας των γαιδάρων των κατσέλλων των χελώνων κτλ.
Οργανώσεις για τα.. δικαιώματα των ασθενών του Κ. Τζονή..
Οργανώσεις όπως ο Ερυθρός σταυρός της κυρίας Παπαδοπούλου..
Καθαρό ξεκάθαρο δηλαδή ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και μάλιστα TAX-FREE
Αυτή είναι η πραγματική είδηση κύριοι. Αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο.


Για να καταλάβετε τώρα το μέγεθος της απίστευτης γελοιότητας αυτών των τύπων θα σας κάνουμε και εμείς μια μικρή αποκάλυψη..

Ο Κύπριος πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου προσπαθεί και αυτός να εξαγοράσει συνειδήσεις! Κοιτάξτε εδώ!




Εχει εξαγγείλει ''βραβέιο'' ενός εκατομμυρίου σε όποιο νεαρό Ελληνα Κύπριο επιχειρηματία συνεργαστεί με ΤΟΥΡΚΟΥΣ σε δήθεν διακοινοτικά προγράμματα που θα προωθούν τη λύση και την επανένωση!

Που να ήξερε ο καημένος ο Στέλιος ποιοι καρχαρίες θα φαουσιάσουν τα χρήματα του..

Ε λοιπών εμείς δεν παίρνουμε χρήματα απο κανένα ρε!
Χρήματα παίρνετε εσείς που θησαυρίζετε στις πλάτες των προσφύγων καταχρώμενοι λεφτά που ανήκουν μόνο σε αυτούς και παράλληλα κτίζετε πολιτικές καριέρες πουλώντας κροκοδείλια δάκρυα..

Δείτε ξεκάθαρα την αλήθεια.
Ολοι αυτοί που μιλούν για δήθεν χρηματισμό είχαν επικαλεστεί το ίδιο ''απόρρητο'' έγγραφο που σας δείχνουμε. Σκεφτείτε, αν όντος είχαν πραγματικά στοιχεία για τον δήθεν χρηματισμό, δεν θα προσπαθούσαν να βάλουν φυλακή τα άτομα που αναφέρονται στη λίστα με την κατηγορία της έσχατης προδοσίας; Δεν θα τους διέσυραν στις πλατείες για λιθοβολισμό; Εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα ζητούσαμε να δικαστούν αυτοί οι ''προδότες'' αν όντος τα δήθεν ''απόρρητα'' έγγραφα ήταν όπως τα παρουσίαζαν οι κ Ιγνατίου κτλ. και όχι απλά μια κακή μετάφραση απο μέρους τους της αναφοράς για την αποτυχία των δικοινοτικών προγραμμάτων. Διότι έτσι θα καθάριζε και το όνομα των υπόλοιπων συμπατριωτών μας που τάχθηκαν υπέρ του Ναι με αγνά κριτήρια. Οταν μιλάμε για το 24% του πληθυσμού της Κύπρου, δεν μιλάμε για μάγισσες και διαβόλους μιλάμε για δικά μας συγγενικά πρόσωπά, θείους και ξαδέλφους μιλάμε για δασκάλους, γιατρούς και πανεπιστημιακούς με υπόληψη στη κοινωνία. Αντί να σεβαστούμε την αντίθετη άποψη διασύραμε δημόσια όλους όσους ψήφισαν ΝΑΙ χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Τα έγγραφα που επικαλεστήκαν αυτοί που μας δίχασαν αγαπητοί μας φίλοι είναι εκεί και αποκαλύπτουν την γύμνια τους. Το μίσος τους τύφλωσε για άλλη μια φορά και δεν τους άφησε να δούν τον άνθρωπο πίσω απο τη ταμπέλλα του ''Νενέκου''. Η αλήθεια είναι ότι ούτε καν τους ενδιαφέρει που ακόμη και σήμερα εξευτελίζονται άδικα ανθρώποι Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι απλά να περάσουν το μήνυμα στο κόσμο ότι όσοι θέλουν λύση ...Παίρνουν χρήματα!

8 σχόλια:

nekatomenos είπε...

Να φανταστώ οτι το Χριστόφιας-Watch εννά απαντήσει στα επιχειρήματα σας, σωστά;

Avevaios είπε...

Μακάρι να απαντήσει!

Επιτέλους λίγος αέρας φρεσκάδας στο μπλογκοχώρο(ασχέτως ότι το θέμα είναι παλιό) γιατί η προπαγάνδα τους είναι τόσο βρωμερή και άθλια που η βρωμιά κινδύνευε να μας πνίξει όλους.

Ευχαριστούμε.

Χρίστος Χριστου είπε...

Nekatomenos,
Φενετε ησε νεος σ’ αυτην την πιατσα κε δεν ξερις την τακτικι των τσιακκαλιων του “Christofias Watch” … Εν να κάμουν την παπίραν! Ποτέ δεν απαντανε μονο αν τυχη να διαγραψουν καπιο

nekatomenos είπε...

Ξέρω τους πολλά καλά τούτους τους τύπους φίλε μου, έσιει χρόνια που τζερραθκιάζουμε μαζί τους.
Τζαι καταλήγω οτι ο μόνος τρόπος να μεν περνά το δικό τους εν να μεν παέννει *τίποτε* αναπάντητο. Να αναγκάζονται σε διάλογο. Τζαι όταν τον αποφεύγουν να φαίνεται καθαρά το πώς τζαι γιατί.
Γιατί η τακτική "άπου φωνάξει" δουλεύκει μόνο άμα μουλλώνουν οι υπόλοιποι.

Χρίστος Χριστου είπε...

Nekatomenos,
Δεν διαφονω μαζι σου στο οτι δεν πρεπι “να μεν παέννει *τίποτε* αναπάντητο”, αλλα τούτι οι τιπι οταν τα βρουν σκουρα βαλλουν τα ογλανια τους να βριζουν τζε να ξιτιμαζουν κε να αποπροσανατολιζουν τι σιζιτισι ...

nekatomenos είπε...

Ο μόνος τρόπος να απαντήσεις σε τούτο είνα να εμμένεις να επαναλαμβάνεις την ερώτηση που έθεσες τζαι να δείχνεις τις αντιθέσεις στο τι λαλούν. Ο αναγνώστης έννεν παλαβός, καταλάβει τι θκιαβάζει.

kyriakos είπε...

Πράγματι ωραίο Μπλοκ ήταν ότι έπρεπε διότι δεν υποφέρετω άλλο η κατάσταση μαζί τους..

Αλλά νομίζω ότι το Ντοκιμαντέρ του Δρουσιότη έκαμνε τα κουτσια καθαρισμένα δεν εχρειάζετουν τίποτε άλλο..

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έχουν 56Κ !


ΥΓ:

Ακόμη δεν μου είπατε πως εφύατε την μπαρρούα που του Μπλογκερ!

Aslan είπε...

Kyriako

Ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως φευκει η μπαρουα