Η αλήθεια έχει φωνή.
Στις 4 του Ιούλη παρωδώντας τον τρόπο σκέψης του Χριστόφιας watch είχαμε κάνει την εξής ανάρτηση:


Πριν ο λέκτωρ λαλήσει τρεις..

EASY STELIOS

Τρίτη, 7 Ιούλιος 2009

Αν δεν το καταλάβατε, για να σε αγαπούν οι Εγγλέζοι
πρέπει να είσαι Ευέλικτος, αλλιώς Easy!Το άρθρο της Φανούλας Αργυρού (Πρόσφυγας από την κατεχόμενη Νεάπολη Λευκωσίας) δεν θα το σχολιάσουμε..

''Η “διαρκής ειρήνη”, κύριε Χατζηιωάννου, που επιθυμείς, αν πράγματι επιθυμείς να βοηθήσεις την κατάσταση στην Κύπρο, ξεκινά με την από μέρους σου ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ στην πατρίδα μας και ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ που μας κουβάλησαν για να αλλοιώσουν τον δημογραφικό χαρακτήρα των κατεχομένων. Και την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Αυτά, δεν τα βλέπεις κύριε;''

Ωρες ώρες απορούμε και εμείς με την επιμονή του Χριστόφια να το λύσει το μαυρογέριμο..

Αφηστο τζαμέ σιορ.. κάθεσαι και 'συ και ασχολείσαι
-Τι να λύσεις; Οταν ο πρόσφυγας που την Νεάπολη που μπορεί ακόμη να επιστρέψει στο σπίτι του την επόμενη μέρα της λύσης υπο ΕΚ διοίκηση είναι η Κ. Φανούλα που προτιμά να κλαίετε μέχρι να ρθει με μαθηματική ακρίβεια η αποφράδα εκείνη μέρα που ούτε υπο Κινέζικη διοίκηση δεν θα μπορεί να επιστρέψει.. Τι πάεις να λύσεις ρε Δικωμίτη;
Να σε πουν και προδότη;
ΠΑΡΕΤΑ ΤΑ! ΠΟΥΚΟΥΠΠΑΤΑ!
Σείρε και 'σύ πεντέξι τσοφτες.. να σε κάμουν και εθνάρχη..
Τι άλλο θέλεις;

ΕΑSY!

3 σχόλια:

nekatomenos είπε...

Είδες; Καμιά φορά η σάτιρα προλαβαίνει τη ζωή τζαι η ζωή παρωδά τον εαυτό της.
Μάλιστα οι τύποι εν τόσο θλιβερά προβλέψιμοι που αν θέλεις μπορούμε να τους γράψουμε τα ποστ τους για τον επόμενο μήνα. Τουλάχιστον.

Άργος ο Πανόπτης είπε...

Το πρόβλημα φίλε είναι ότι ανέκαθεν ήταν τόσο προβλέψιμοι που η Τουρκία που μας είχε πάρει χαμπάρι προ πολλού έχει κτίσει την εξωτερική της πολιτική στη Κύπρο, προβλέποντας τις αντιδράσεις τους.

Ο Ετζεβίτ δε δίστασε να το δηλώσει και δημόσια μετά την εισβολή.

Αλλα ποιος ακούει στο Κυπριστάν..

Άργος ο Πανόπτης είπε...

Ο Πρώτος που είχε καταλάβει αυτό το φαινόμενο, το επισήμανε και το εκμεταλλεύτηκε υπέρ μας έστω και αργά ήταν Ο Γλαύκος Κληρίδης.