Η αλήθεια έχει φωνή.

ΟΤΑΝ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ



Μέσα στην παραζάλη του οι του C.W. υιοθετούν απόψεις που καταργούν την Κυπριακή Δημοκρατία και την υποβιβάζουν σε κοινότητα.

Και το χειρότερο, προωθούν τις τουρκικές θέσεις.

Αναφέρομαι στο πιο κάτω σχόλιο τους:

«Σχόλιο: Τελικά δεν τα λέμε μόνο εμείς, που με πάσα ευκολία το καθεστώς μας κοσμεί με επίθετα. Μήπως είναι και οι βρετανοί βουλευτές ακραίοι όταν καλούν την Άγκυρα να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατίας, να αποσύρει τα στρατεύματα κατοχής και τους εποίκους της αν θέλει να έχει ευρωπαϊκό μέλλον;Την ίδια ώρα που ο Χριστόφιας ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα μπλοκαρίσματος της πορείας ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας ενόψει της αξιολόγησης της τον Δεκέμβριο...Την ίδια ώρα που Χριστόφιας ξεκαθαρίζει ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν έχει κόκκινες γραμμές...»

Αν η Τουρκία αναγνώριζε την Κυπριακή Δημοκρατία, δεν θα υπήρχε κυπριακό πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Γι αυτό και δεν δέχεται να συνομιλήσει με την Κυπριακή Δημοκρατία. Δική μας επιμονή (ή οποιονδήποτε άλλων) να συνομιλήσουμε μόνο με την Τουρκία, αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται διάλογος μέχρι να δεήσει να μας αναγνωρίσει και δεύτερο και κυριότερο, υποβιβάζουμε την Κυπριακή Δημοκρατία σε κοινότητα. Διότι αν θα δεχθεί να συνομιλήσει απευθείας η Τουρκία, θα συνομιλήσει μόνο με την ε/κυπριακή κοινότητα.
Αν και ο πρόεδρος εξήγησε τι εννοούσε με τις κόκκινες γραμμές, φαίνεται ότι οι φίλοι μας του συγκεκριμένου μπλογκ θέλουν να μην συζητηθεί το θέμα των εγγυήσεων αφού αποτελεί κόκκινη γραμμή για την Τουρκία.
Επομένως, οι εγγυήσεις να παραμείνουν (όπως υποστήριζε και ο Τ. Παπαδόπουλος) και να κατηγορούν ύστερα τον Χριστόφια ότι δεν συζητά το θέμα αυτό!
Θαυμάστε "λογικές".

Μιχάλης Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: