Η αλήθεια έχει φωνή.




Τραγική Επέτειος του προδοτικού πραξικοπήματος,
αν μη τι άλλο;
Ευκαιρία για μια νέα επίθεση λάσπης απο τους δημοκράτες του Christofias watch.

Κατηγορούν τον κυπριακό λαό αυτή τη φορά, (Ναι εσένα) για δημοκρατικό πραξικόπημα ενάντια στον Τάσσο Παπαδόπουλο!
Πως τόλμησες κυπριακέ λαέ να μην τους ψηφίσεις; Ξέχασες τι ωραία που περνούσες επι Πενταετίας τους;

Το σεβασμό της αντίθετης άποψης..
Τη χρήση Βετο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας;
Τα 300 εκατομμύρια που δεν έδωσε η Ευρώπη στους απενοχοποιημένους πλέων καημένους ΤΚ που ψήφισαν ναι στον ανανά που μας κουβάλησαν για να αρνηθούμε;
Το νερό που έτρεχε άφθονο απο τα ποτάμια και τις αφαλατώσεις μας;
Τα φυσικά αέρια που έφθαναν έγκαιρα στο σπίτι σας κάθε μέρα μόνο απο τα ΜΜΕ;

Αν ξέχασες πως περνούσες διάβασε τους δημοκράτες να θυμηθείς..

΄΄
Κάποιοι ακόμη, επανέλαβαν τα "επιτεύγματά" τους του 1974 (και πριν τη χρονιά εκείνη), την περίοδο 2004-2008, όταν, καταχρώμενοι τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου και του Τύπου, λασπολογούσαν ασταμάτητα εναντίον του Τ. Παπαδόπουλου,

Ολοι θυμόμαστε τις λάσπες ενάντια στον Παπαδόπουλο απο Τον Φιλελεύθερο το ΡΙΚ τον Λόγο τον Αντ1 το sigma τη Σημερινή τη Μάχη την sport-day ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!! Πλύση εγκεφάλου και λάσπη!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ!!

Κάνατε πλύση εγκεφάλου στο λαό! ..μόνο η χαραυγή στάθηκε δίπλα στον εθνάρχη μας..

\\..κάποιοι μάλιστα έλαβαν εκ νέου έξωθεν χρηματοδοτήσεις, όπως έκαναν οι πραξικοπηματίες και οι εοκαβητατζήδες πριν το 1974.΄΄//

Ως γνωστό στη δημοκρατία τους... όσοι διαφωνούν με τις γελοίες απόψεις για λύση σε βάθος χρόνου (διχοτόμησή πιλέ με πεθαμένους όλους τους πρόσφυγες)

Τα πήραν!!!! Είναι Νενέκοι! Δοσίλογοι!


ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΚΑΠΗΛΟΙ!! (Στους εαυτούς τους μιλούν;)


Διαβάστε και κλάψτε ή γελάστε μαζί μας...


\\Είναι βεβαίως και πραξικοπηματοκάπηλοι. Αυτοί που απαθώς άφηναν τους πραξικοπηματίες να αλωνίζουν το 1974. Αυτοί που μετά άφηναν τους μεταπραξικοπηματίες να αλωνίζουν, Αυτοί οι μεγάλοι "αντιστασιακοί", αφού δόθηκε ο κλάδος ελαίας (στον οποίο οι ίδιοι συναίνεσαν!) και μετά, και ιδιαίτερα μετά και το θάνατο του Μακαρίου, διέπραξαν ένα χυδαίο πολιτικό έγκλημα: εκμεταλλέυτηκαν πολιτικά το πραξικόπημα. Ανέπτυξαν μία συνεχή αντιπραξικοπηματική ρητορική που στόχο είχε την προώθηση των δικών τους πολιτικών θέσεων και την συγκομιδή ψήφων://

Ποιοι άφησαν τους πραξικοπηματίες ατιμώρητους ρε αθεόφοβοι τα κρίσιμα εκείνα χρόνια; Ποιοι κυβέρνησαν για 10 χρόνια μετά το θάνατο του Μακαρίου; Ποιοί είχαν την ευκαιρία την λαϊκή εντολή και το καθήκον να το πράξουν και δεν το έπραξαν; Ποιοι εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το πραξικόπημα;
Ποιοι βάφτιζαν κόσμο και κοσμάκη ''αντιστασιακούς'' για να μοιράσουν προαγωγές και αστεράκια; ...

΄΄
\\2) Πρόσφεραν σε μεγάλο βαθμό αιτιολόγηση και άλλοθι στην Τουρκία με φράσεις όπως "το δίδυμο έγκλημα του πραξικοπήματος και της εισβολής" (ως να μπορεί το συνεχιζόμενο τεράστιας κλίμακας έγκλημα του Αττίλα να εξισωθεί με το πραξικόπημα) και με φράσεις όπως "πρέπει να πληρώσουμε για τα λάθη μας που έφεραν τους Τούρκους στην Κύπρο"!!!!
3) Ταύτισαν όσους προβάλλουν την ανάγκη για ρεαλιστική αντικατοχική πολιτική με τους άφρονες και ακραίους πραξικοπηματίες, λέγοντας ότι "και πριν το 1974 κάποιοι είχαν ακραίες θέσεις και μας κατάστρεψαν" ΄΄//



...Αν δεν διαβάσατε το πιο πάνω απερίγραπτο αριστούργημά, ξαναδιαβάστε το: Πρόσφεραν σε μεγάλο βαθμό αιτιολόγηση και άλλοθι στην Τουρκία με φράσεις όπως "το δίδυμο έγκλημα του πραξικοπήματος και της εισβολής"


Συγνώμη κύριοι αν αποκαλέσαμε και το πραξικόπημα έγκλημα!!!
Συγνώμη αν υπαινιχθήκαμε ότι το πραξικόπημα έδωσε την αφορμή στη Τουρκία να εισβάλει!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και που σας κρίναμε!!
Οπως συγνώμη φυσικά που τολμήσαμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας..

Χαρακτηριστικό των αυτοκρατόρων και δικτατόρων της υφηλίου γενικότερα είναι το αλάθητο που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Κανείς δεν μπορεί να τους Κρίνει! Οποιος αμφισβητήσει τον Βασιλιά, είναι Προδότης!

Απο την άλλη,
Χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών ανθρώπων γενικότερα είναι ο σεβασμός στην αντιθετη άποψη (που πρέπει να υπάρχει) Οταν δηλαδή θέτεις κάτι σε δημοψήφισμα σε μια δημοκρατία ΜΟΙΡΑΙΑ θα υπάρχει αντίθετη άποψη. Αυτοί αποκάλεσαν και αποκαλούν δοσίλογος όσους διαφώνησαν μαζί τους!

Ενα φαινόμενο που παρατηρείται ακόμα μονάχα σε δημοκρατικούς ανθρώπους και κοινωνίες είναι η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ. Ιστορικά δηλαδή μόνο σε δημοκρατικές κοινωνίες έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της αυτοκριτικής ενός λαού. Πρώτα παρατηρήθηκε στην αρχαία Ελλάδα απο τον πατέρα της ιστορίας Ηρόδοτο που επέκρινε τους Αθηναίους. Και μετά σε πραγματικές δημοκρατίες με μεγάλη ιστορική συνοχή Πχ: Γερμανία με τους ΝΑΖΙ Στην Αγγλία με το αντιαποικιοκρατικό κίνημα συγγραφέων. Ακόμη και στην Αμερική με τα παιδιά των λουλουδιών ενάντια στο Πόλεμο του Βιετνάμ. Το φαινόμενο της αυτοκριτικής ενός λαου δεν έχει παρατηρηθεί ΠΟΤΕ ιστορικά σε καμιά δικτατορία (και φυσικά ποτέ σε δημοκρατικές μπανανίες τύπου Κύπρος)

Οι δημοκράτες του Cw χαρακτηρίζουν αυτομαστίγωμα την αυτοκριτική!
και
Επίσης όπως όλα τα δικτατορικά μυαλά κατηγορούν και την δημοκρατία για την ήττα τους..


..εδώ αξίζει να παραθέσω ένα απόσπασμα απο τα πολλά και εξαίρετα κείμενα του Νίκου Δήμου. Του άνθρωπου που δημιούργησε τη φράση ''Δεν ξεχνώ το δίδυμο έγκλημα'' και την αιμοραγούσα Κύπρο.

''Έχω ακούσει πολλές φορές να αποκαλούνται προδότες και πράκτορες ξένων δυνάμεων αυτοί που αγωνίζονται για την αναγνώριση και προστασία των μειονοτήτων. (Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς). Στην πραγματικότητα προδότες και ανθέλληνες είναι όσοι μάχονται εναντίον, όσοι αμφισβητούν αυτή την ανάγκη. Η ιστορία (ακόμα και η πολύ πρόσφατη) έχει δείξει πως ο καλύτερος τρόπος να ανοίξεις την κερκόπορτα σε όσους επιβουλεύονται την εθνική σου υπόσταση και ακεραιότητα, είναι να καταπιέζεις μία μειονότητα. Αν το Κοσσυφοπέδιο είναι το πιο πρόσφατο διεθνές παράδειγμα - το πιο οδυνηρό δικό μας, είναι η Κύπρος...

Φιλικά,

Νίκος Δήμου


Επ' ευκαιρίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτό τον υπέροχο πατριώτη που μας δίνει με την ύπαρξη και τα κείμενα του κουράγιο που γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Ελληνες.

Ας συνεχίζουμε όμως με τον οδυρμό του CW:


\\Όμως για πρώτη φορά, στις περασμένες προεδρικές εκλογές, είδαμε τους αμετανόητους πραξικοπηματίες και τους πραξικοπηματοκάπηλους, να ξεχνούν το πραξικόπημα και ό,τι τους χώριζε και να ενώνονται σε ένα κοινό σκοπό: την απομάκρυνση του Τάσσου Παπαδόπουλου.//



Εμείς οι οπλαρχηγοί της ΕΟΚΑ Β ψηφίζουμε ΔΗΜΉΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!


Κοιτάξτε που κατάντησαν: Να χαρακτηρίζουν ολόκληρο το ΔΗΣΥ πραξικοπηματίες και τους Ακελικούς συνεργάτες αυτών!

Η αλήθεια όμως είναι μία και γνωστή σε όλους μας. Οι ατιμώρητοι και αμετανόητοι ενωτικοί, τρίτης ηλικίας πλέων, της ΕΟΚΑΒ που κυκλοφορούν και σπέρνουν το δηλητήριο τους υπο κάλυψη στους νέους είναι ξεκάθαρα ταυτισμένοι με το δικό τους στρατόπεδο.

ιδού:



Image Hosted by ImageShack.us

....

Αυτό είναι που τους τρομάζει όμως.. Που κάποια μέρα οι σκεπτόμενοι Αριστεροί και Δεξιοί πατριώτες της Κύπρου θα δουν επιτέλους την αλήθεια και ενωμένοι θα πολεμήσουν τον Καρκίνο που τρώει τα σώθηκα της Κύπρου επι εγκαθιδρύσεως. Ενωμένοι θα πετύχουν την απελευθέρωση και θα γυρίσουν σελίδα στο μέλλον.

Αυτό είναι που τους τρομάζει τους ''ρυθμιστές'' και γιαυτό σαν αληθινοί δυνάστες και δικτάτορες της Κύπρου σπέρνουν τον μπαμπούλα του Δησακέλ!

Διαίρει και βασίλευε!!!
Είχαν συνηθίσει οι αυτοκράτορες να κυβερνούν την Κύπρο μόνοι τους. Εκμεταλλευόμενοι πότε τον ένα βλάκα πότε τον άλλο..

Ξέρουν ότι με την ΔΔΟ θα χάσουν το ρόλο του ρυθμιστή και θα κυβερνούν πλέον την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση τα μεγάλα κόμματα και μόνο. Η ολιγαρχία των κατσαρίδων θα λάβει τέλος.

Υπομονή..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια πως οι αμετανόητοι πραξικοπηματίες και ΕΟΚΑβηταζήδες ταυτίζονται ιδεολογικά με το αγαπημένο μας εθνικιστικό μπλόγκ.
Η αδυναμία τους να το κατανοήσουν είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη πως το αι κιου τους είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει καν την ελπίδα διαλόγου μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ειναι αυτοι?μπορω σαν σκεπτομενος νεαρος να μαθω?αληθευει οτι ο πουργουριδης υπηρξε οπαδος του μακαριου ενω μετα υπποστηριξε τους πραξικοπηματιες?αληθευει οτι ο κοσιης ηταν της εοκα β?