Η αλήθεια έχει φωνή.

Διαβάστε το πιο κάτω και μετά δείτε το βίντεο..

Αυτοί που μετά άφηναν τους μεταπραξικοπηματίες να αλωνίζουν, αποκαλώντας τον (ορκισμένο παράνομα και αντισυνταγματικά "Πρόεδρο") Κληρίδη ως "καλό καραβοκύρη".







Κάποιοι όπως φαίνεται είναι είτε αδίστακτοι ή τραγικά ανιστόρητοι

δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η ημιμαθής διαστρέβλωση των τραγικών εκείνων χρόνων με σκοπό απλά ένα μηδαμινό μικροκομματικό .. όφελος;.

Τι όφελος να πάρεις απο την καταστροφή της πατρίδας σου;

Η Δίκη μας άποψη λέει ότι πρέπει να κοιτάμε την Ιστορία κατάμματα δεν παίζουμε με την αλήθεια. Ψάχνουμε διαβάζουμε και προσπαθούμε να τη φέρουμε στο φως ήσυχα όμορφα και απλά χωρίς να μας τυφλώνουν τα πάθη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετα με το τι λένε οι ανιστόρητοι του CW

Ο τάσσος Παπαδόπουλος πίστευε ότι Η συνταγματική τάξη αποκαταστάθηκε στο πρόσωπο του Γλαύκου Κληρίδη. ένα αντικίνημα θα ισοδυναμούσε με ένα νέο πραξικόπημα.

Ο Λυσσαρίδης (και το christofiaswatch) που έβλεπε παντού εχθρούς και ονειρευόταν να πάρει φυσικά αυτός την εξουσία θεωρούσε ''μεταπραξικοπηματία'' τον κληρίδη...

Παρόλο που h ''μεταπραξικοπηματική'' κληρίδη δήλωσε γραπτώς και ευθαρσώς ότι ήταν απλά μια προσωρινή κυβέρνηση που ουδεμία σχέση έχει με το πραξικόπημα μέχρι να επιστρέψει πίσω ο μακάριος.

Οπως και έγινε...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, γι' αυτό και ορκίστηκε στον έκπτωτο Γεννάδιο ως Πρόεδρος ο Κληρίδης και γι' αυτό καλούσε το Μακάριο να μην έρθει στην Κύπρο.

Ήταν γιατί θεωρούσε τον εαυτό του προσωρινό.