Η αλήθεια έχει φωνή.

ΠΛΕΩΝ ΕΠΙ ΟΙΝΟΠΑ ΠΟΝΤΟΝ ΕΠ ΑΛΛΟΘΡΟΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ



Καταρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι Όσον αφορά τον υποφαινόμενο, σε αυτό το ιστολόγιο δεν θα ασχοληθώ ξανά με τις γελοίες Αναρτήσεις του CW. Εχουν ξεπέσει πλέον σε νέα ιστορικά αθλιότητας και είναι πραγματικά ανάξιοι σχολιασμού, Είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς με επιχειρήματα στις βρισιές και τις απειλές γιαυτό και επιλέγουμε τη σιωπή. Οχι, η σιωπή μας δεν ισοδυναμεί με συνενοχή θα σχολιάζουμε με νηφαλιότητα την κυπριακή πραγματικότητα απλά δεν πρόκειται να πέσουμε τόσο χαμηλά.


Οταν ο φανατισμός εξυπηρετεί τουρκικά συμφέροντα λοιπόν. Μέρος δεύτερο.


Το μεγαλύτερο και πιο τρανταχτό παράδειγμα φανατισμού που οδήγησε σε σκοταδισμό και εξυπηρέτηση Τουρκικών συμφερόντων ήταν σίγουρα το προδοτικό πραξικόπημα της 15 Ιουλίου. Δεν είναι όμως το μόνο.
Ασφαλώς και όχι.

Ρίχνοντας μια ματιά στο φιλελεύθερο (20 Ιουλίου 2009) θα ανακαλύψουμε (ξανά) ένα προσφιλές θέμα για την εφημερίδα.




'Έποικοι, ο μη ένστολος τρίτος Αττίλας''


Μια φορά το μήνα τουλάχιστο το θέμα θα έχει την τιμητική του..

Οι αριθμοί με στρογγυλά μεγάλα γράμματα φροντίζουν να μας ενημερώσουν ότι η νέα μικρασιατική καταστροφή στη Βορεια Κύπρο έχει ολοκληρωθεί και ότι τα κατεχόμενα έχουν ολοκληρωτικά ''Τουρκέψει''








Η εφημερίδα για πολλοστή φορά επικαλείται ''μελέτες'' στα κατεχόμενα και εκθέτει τους αριθμούς τους..







Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να εξετάσουμε αν αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, είναι αδύνατον. Πιστώνουμε με δημοσιογραφική αξιοπιστία τον ''Φ'' και αποδεχόμαστε το ρεπορτάζ.

Εχουμε όμως να επισημάνουμε τα εξής..

*Η Κυπριακή δημοκρατία δεν έχει καμία πρόσβαση στα κατεχόμενα για να κάνει επιστημονικές και αντικειμενικές καταμετρήσεις.


Παρόλα αυτά το ΚΥΠΕ δεν διστάζει με βάση τουρκικά άρθρα σε εφημερίδες να εκδίδει και γραφήματα:













Μεταξύ 1974-1980 οι αριθμοί των εποίκων κυμαίνονταν γύρω στις 40-50 χιλιάδες.
Όσοι δηλαδή θα παρέμεναν με το σχέδιο ΑΝΝΑΝ για διάφορους λόγους (κυρίως λόγο των ''δικαιωμάτων'' που έχουν ορισμένοι έποικοι λόγω του διεθνούς δικαίου) Μοιραία ζητώντας λύση συμβατή με το διεθνές δίκαιο δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά ειδάλλως θα έχεις το λεγόμενο πρόβλημα αξιοπιστίας στη διεθνή πολιτική σκηνή αποδυναμώνοντας το διαπραγματευτικό σου χαρτί. Επομένως έποικοι που παντρεύτηκαν γεννήθηκαν ζουν στη Κύπρο για πάρα πολλά χρόνια έχουν αυτό το ''δικαίωμα''.




(απόσπασμα από Ανναν)


Ξαφνικά..

Με την έναρξη συνομιλιών το 2000 ο αριθμός των Τούρκων εποίκων ...διπλασιάστηκε ... τριπλασιάστηκε ....τετραπλασιάστηκε κτλ. φτάνοντας στο τραγικό σήμερα.

..έτσι μας λεν οι Τουρκικές ''μελέτες'' ... και εμείς αναπαράγουμε στις εφημερίδες μας και στις κυβερνητικές μας ανακοινώσεις..


180.000 οι έποικοι λοιπόν σήμερα σύμφωνα με ...τουρκικές πηγές λέει ο ''Φ'' και η είδηση παίρνει αμέσως αληθοφάνεια και αξιοπιστία. Εξάλλου το είπε ο ''Φ'' δεν μπορεί να μην είναι αλήθεια.


Τα άρθρα συνοδεύονται συνήθως με χαρακτηριστικές φωτογραφίες που παρουσιάζουν μαντίλοφορούσες γυναίκες και ξεχαρβαλωμένα ξυπόλυτα παιδάκια να παίζουν στους μαχαλάδες.




Δεν λέμε ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες, κάθε άλλο, θέλουμε όμως να επισημάνουμε ότι αν πάρουμε μια φωτογραφική μηχανή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ακόμη και στη Νέα Υόρκη το Λονδίνο ή και την ελεύθερη Λευκωσία θα μπορέσουμε να τραβήξουμε παρόμοιες φωτογραφίες ιδίου κάλλους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και ψάξιμο.

Δεν ξέρω για σας, προσωπικά έχω επισκεφτεί τα κατεχόμενα κυρίως από έγνοια πως έχει καταντήσει τελικά η Κερύνεια μας. Εχουμε τουρκέψει; Τι επανένωση και κουραφέξαλα να κάνουμε με τέτοιες εικόνες; Γνώρισα λοιπόν τους Τούρκους της φωτογραφίας.. γνώρισα όμως και πάρα πολλούς άλλους. Μια πολύ καλή μου φίλη, συνάδελφος η Niliepek από τη Σμύρνη την οποία γνώρισα στα κατεχόμενα ήταν για παράδειγμα ... Ξανθή! ...κατάξανθη συγκεκριμένα με γαλάζια μάτια χωρίς μαντίλα .. Κατα τα άλλα τουρκάλα - Εποικος στα χαρτιά. Την ανέκρινα διεξοδικά για να εντοπίσω τις πραγματικές της ρίζες όμως με διαβεβαίωσε ότι ήταν Τουρκάλα 100% Φυσικά δεν είναι όλοι οι Τούρκοι ξανθοί, αλίμονο, μιλάμε για μια εξαίρεση, όμως και οι μαντιλοφορούσες εξαιρεση είναι. Αναφέρω το γεγονός απλά ως προβληματισμό για το φαντασιακό τσουβάλιασμα ανθρώπων που κτίζουμε με την δαιμονοποιημένη ταμπέλα του Εποίκου και την αναπαράσταση που μας έχουν δημιουργήσει τα ΜΜΕ.

Η δική μου εκτίμηση επισκεπτόμενος τα κατεχόμενα είναι ότι σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι (ακόμη) σε υποφερτά πλαίσια. Σε καμία περίπτωση δεν έχει φτάσει τα δαιμονικά σενάρια των αυτοαποκαλούμενων τουρκολόγων - μαϊμούδοαναλυτών μας.

Η κατεχόμενη Κύπρος είναι όμορφη και η Κερύνεια ακόμη πιο όμορφη (ίσως λόγο νοσταλγίας) Η απομόνωση ''προστάτευσε'' ως τραγική ειρωνεία τη βόρεια Κύπρο από τα οικοδομικά τετράγωνα εκτρώματα της δεκαετίας του 80.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, είναι οι έποικοι.

Οι έποικοι λοιπόν που ''βολικά'' όπως μας λένε πάντα οι τουρκικές πηγές διπλασιάζονται τριπλασιάζονται.

Επαναλαμβάνουμε ότι ως κράτος δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε αυτές τις μετρήσεις και απλά αναπαράγουμε τις ''έρευνες'' των Τούρκων.

Πρόσφατα ακόμη ο Ταλάτ απέρριψε αίτημα του Χριστόφια για ανεξάρτητη καταμέτρηση.

Γιατί άραγε;

Γιατί άραγε όταν το 2004 ζητήθηκε να συνταχθεί από τον Ταλάτ λίστα 50 χιλιάδων εποίκων που θα παρέμεναν με το ΑΝΝΑΝ η λίστα αυτή ήταν κουτσή φτάνοντας μόλις τις 43 χιλιάδες;
Οταν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ΜΜέδων υπήρχαν πάνω από 150.000;

Μήπως λέμε.. ΜΗΠΩΣ! η Τουρκία απλά εφαρμόζει τον πιο απλό κανόνα του Ανατολίτικου παζαριού; Την υπερτίμηση;

Διαφημίζεις δηλαδή ότι το προϊόν σου αξίζει 150.000 λίρες ενώ αξίζει 50.000 ούτως ώστε όταν δήθεν θα υποχωρήσεις να φτάσεις στα ίσα σου στις 50.000 και να βγάλεις 100% κέρδος.

κοιτάξτε ξανά το γράφημα που μας παρουσιάζουν οι Τούρκοι και εμείς το αναπαραγάγουμε ελαφρά τη καρδία..






Οι εφημερίδες μας γίνονται φερέφωνα των Τούρκων.






Μην τρέφετε αυταπάτες ο αριθμός αυτός κάποτε, αν δεν είναι σήμερα, θα είναι απόλυτα αληθινός. Ο αριθμός των εποίκων είναι απόλυτα συνυφασμένος με την οικονομία των κατεχομένων. Οσο αντέχει η Οικονομία τους τόσο θα αυξάνεται και ο πληθυσμός τους υπάρχει άλλωστε μεγάλο απόθεμα 80 εκατομμυρίων Τούρκων πίσω στην Τουρκία πόσο δύσκολο το θεωρείτε να κουβαληθεί εδώ έστω και ένα; Η Κύπρος γεωγραφικά είναι πολύ μεγάλη και σπίτια προσφύγων υπάρχουν ακόμη ελεύθερα. Το μόνο κώλυμα είναι όπως είπαμε το οικονομικό καθότι τα κατεχόμενα συντηρούνται απευθείας απο την Τουρκία. Μιλώντας με νέους Τούρκους 20 - 27 ετών για τους λόγους που έρχονται στη Κύπρο εξομολογούνται ότι θεωρούν τα κατεχόμενα μια μικρή Ευρωπαϊκή Τουρκία. Εχουν πλέον ένα πολύ σημαντικό κίνητρο.



Ο αριθμός εποίκων είναι απόλυτα συνυφασμένος με το κατα κεφαλήν εισόδημα των ΤΚ την οικονομία δηλαδή του ψευδοκράτους.







Με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να οραματιστεί το που οδηγούμαστε με αυτή την απολύτως ανεξέλεγκτη κατάσταση ελεύθερης μετανάστευσης Τούρκων, κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότεροι Τούρκοι θα αποκτούν ''δικαίωμα'' παραμονής σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο είτε μας αρέσει αυτό είτε όχι. Είναι ευθύνη του κάθε κύπριου πατριώτη να προβληματιστεί επι τούτου.
Δεν είναι προπαγάνδα αυτό που σας λέμε είναι η αλήθεια.
Με λύση μπορούμε να σταματήσουμε αυτό τον εποικισμό και να σώσουμε ότι έχει απομείνει.
ενδεικτικά παραθέτουμε απόσπασμα απο το ΑΝΝΑΝ το οποίο φυσικά μπορεί και να βελτιωθεί.

Διαβάστε και απο μόνοι σας τι είχαμε πετύχει τότε:




Το Ανναν όπως όλοι ξέρουμε σε καμία περίπτωση δεν ήταν τέλειο, ούτε καν αποδεκτό θα λέγαμε. Είχε μια πολύ σημαντική ανωμαλία. Τα 2/3 εσωτερικής μετακίνησης Κυπρίων και την ασάφεια για το αν θα είχαν δικαίωμα ψήφου οι ΕΚ που θα κατοικούσαν πχ στη Κερύνεια και θα ξεπερνούσαν τα 2/3. Αν και το σχέδιο δεν ήταν απόλυτο και υπήρχαν πολλές εποικοδομητικές ασάφειες τύπου:




Όντως το σχέδιο μπορούσε να ερμηνευτεί ποικιλότροπος
Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να ελπίζουμε στη καλή θέληση κανενός Μεχμέτη αυτή είναι μια βελτίωση που απαιτούμε να συμπεριληφθεί στο νέο σχέδιο λύσης.

Και πιστεύουμε ότι στην Ευρώπη του 21 αιώνα που η ελεύθερη μετακίνηση και ψηφοφορία μεταξύ Ευρωπαίων πολιτών διαφορετικών χωρών είναι κάτι το αυτονόητο η απολύτως ελεύθερη διακίνηση μεταξύ δύο πολιτειών πρέπει να είναι και αυτή αυτονόητη και γραμμένη ξεκάθαρα στο σχέδιο λύσης.

Είναι κάτι το εφικτό που μπορούμε να το πετύχουμε, γιαυτό και αξίζει να διαπραγματευόμαστε κύριοι.

Για το καλύτερο.

Ο αριθμός των εποίκων δεν είναι όμως το μόνο αυθαίρετο συμπέρασμα της πλευράς μας.
Είναι όσο και αν ακούγεται απίστευτο και ο αριθμός των ΤΚ.




Παρόλο που σύμφωνα με το The CIA Factbook που δεν αποδέχεται τις ΤΚ μελέτες που μιλούν για παλαβούς αριθμούς200.000 και υποστηρίζει ότι οι ΤΚ ανέρχονται στις γύρω στις 110- 120 χιλιάδες η δική μας πλευρά για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν με εμμονή προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ΤΚ συνεχώς μειώνονται.

Προσέξτε το 2006 το κράτος υποστηρίζει οι ΤΚ ήταν 88900 και σήμερα ο ''Φ'' μας λέει ότι οι ΤΚ είναι 80.000!

Δηλαδή μέσα σε 3 χρόνια 9 χιλιάδες ΤΚ πέθαναν; Μετανάστευσαν;
Ούτε ένας δεν γεννήθηκε;

Πως εξηγείτε να μας λένε ότι υπάρχουν μόνο 80.000 ΤΚ όταν Κυπριακά διαβατήρια κατέχουν 100.000; και Είναι δυνατόν να κατέχουν όλοι Κυπριακά διαβατήρια; Ακόμη και οι εθνικιστές του Ντεχτάζ;

Θυμηθείτε ακόμη τι έγραψε την εποχή των ΤΚ εκλογών του Πάσχα ο ''Φ'' πριν μερικούς μήνες:

"Οι 'ψηφοφόροι' ανέρχονταν σε 161.373, από τους οποίους οι 100.000 ήταν έποικοι".

Από το ''Φ'' (που το πήρε απο το ΚΥΠΕ που το πήρε απο μια Τουρκική εφημερίδα) το τσίμπησαν όλα τα ραδιόφωνα και τα κανάλια και το ντελαλούσαν δύο μέρες και δύο νύχτες. Ύστερα, βγήκε ο λεγόμενος τουρκολόγος ζωντανά στο ΡΙΚ και επιβεβαίωσε τον αριθμό. Τον επανέλαβε ο Συλλούρης και οι δηλωσιογράφοι έπαιζαν όλη μέρα τη Δευτέρα του Πάσχα ότι ψήφισαν 100.000 έποικοι. Πως υπάρχει πια η παραδοχή ότι από τους 160.000 οι 100.000 ήταν έποικοι. Φτου κι απ' την αρχή ...

Η ανακύκλωση μιας Τουρκικής ''είδησης'' ως γεγονός για να μας πουν άραγε.. Τι;

Οτι η μισή μας πατρίδα κατοικείται απο μαντιλοφόρους και ότι έχει τουρκέψει;
Για να την μισήσουμε;
Διότι σίγουρα αγάπη και νοσταλγία για επανένωση δεν δημιουργείται με τέτοιες ''ειδήσεις''
και ιδιαίτερα όταν και ο μέσος κύπριος προτρέπεται καθημερινά να μην πάει ο ίδιος στα κατεχόμενα να δει, Οταν προτρέπεται να μην σκαλίζει τα κακώς κείμενα της Αγίας γραφής των Κυπριακών ΜΜΕ.. Μοιραία που πορευόμαστε ρε γαμώτο;

''Τι ψάχνετε να βρείτε. Με ποιους θα κάνετε ομοσπονδία; Τζείνοι ποτζεί τζι εμείς ποδά. Με μια τάφρο σαν κι αυτήν των μεσαιωνικών κάστρων της Κύπρου. Κι αν δεν αρκεί αυτό, ηλεκτροφόρα καλώδια!''

Δεν κάνουμε πλάκα, αν έτσι έχουν τα πράγματα.. και εμείς αυτό πιστεύουμε Διχοτόμηση καλύτερα παρα λύση!

100.000 έποικοι 61.373 οι ΤΚ;

Αλλά γιατί χαίρονται τόσο πολύ ρε γαμώτο;

Πίστευε και μη, ερεύνα έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι κάποτε.. Πίστευε και ΜΗ-ερεύνα μας λένε σήμερα οι ούτω καλούμενοι συνεχιστές του ελληνικού πνεύματος.. Η λύση είναι περίπλοκη... μας λένε... χιλιάδες σελίδες... Ποιος θα κάτσει να διαβάσει το μόρφωμα; ...το Διχοτομικό σχέδιο!

Αλήθεια πόσο Διχοτομικό ήταν το μαυρογέριμο;










Πόσο δύσκολο ήταν τελικά να διαβάσετε ορισμένα πραγματάκια;

Και πάλι ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θέλουμε να πούμε ότι το ΑΝΝΑΝ έπρεπε να περάσει το 2004 καλώς απορρίφθηκε απο τον λαό και απο εμάς τότε. Μπορούμε σαν Ευρωπαϊκή Κύπρος να πετύχουμε βελτιώσεις και μια καλύτερη λύση. Η πλήρης όμως απαξίωση του σχεδίου που επιχειρήθηκε την πενταετία Παπαδόπουλου απο κάποιους και η πλήρης απαξίωση της ΔΔΟ που επιχειρείται σήμερα απο τους ίδιους ρίχνοντας τελικά τις μάσκες τους δεν μπορεί παρά να εξυπηρετούν θέλοντας και μη, ακούσια - εκούσια την Διχοτόμηση.

Το ΚΥΠΕ αν θυμάστε επίσης μας πληροφόρησε τότε ότι από τους 360 υποψήφιους οι 69 ήταν έποικοι. Ξέχασε όμως τη Δευτέρα να μας πει πως από τους 50 που εξελέγησαν, μόνο οι τρεις είναι έποικοι, δηλαδή ποσοστό 1,5%! Μα πώς είναι δυνατόν οι έποικοι να ελέγχουν πλήρως το εκλογικό παιχνίδι και να εκπροσωπούνται από το 1,5%;

Πίστευε και μη ερεύνα..

Θα τους τη χαρίσουμε την Κύπρο. Θα τον δικαιώσουμε πανηγυρικά τον Ντενκτάς. Το μισό μας κορμί θα γίνει Ανατολία κι εμείς θα κοιτάμε από μακριά το βουνό και θα το παρακαλάμε:

"Ανασήκωσε την πλάτη κι απόσεισέ τους..."

Πενταδάκτυλα στα μούτρα μας..

ΑΡΓΟΣ Ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ για το CY Truth.



Update: Απάντηση σε ερώτηση-σχόλιο.


Στο δημοψήφισμα στου 2004 στα κατεχόμενα ψήφισαν όλοι, Τ/Κ, έποικοι κτλπ.
Πως το σχολιάζετε;
Ευχαριστώ!

Απάντηση:


Αγαπητέ φίλε στο δημοψήφισμα του 2004 καταμετρήθηκαν στα κατεχόμενα 143.000 ψήφοι.


Επομένως δεν μπορεί να ψήφισαν όλοι οι έποικοι καθότι αυτοί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ανέρχονταν από μόνοι τους πάνω από 150 χιλιάδες (εκτός αν τα δημοσιεύματα μας είναι λανθασμένα) (...)


Απο τους αριθμούς συμπεραίνουμε ότι ψήφισαν μόνο οι έποικοι που έφεραν την ΤΚ ψευδουπηκοότητά που τους είχε δοθεί επί Ντεχτάζ και όχι όλοι οι έποικοι εκ Τουρκίας. Αυτοί αν θεωρήσουμε την λίστα Ταλάτ ορθή ανέρχονται στις 43 χιλιάδες.


Η Κυπριακή δημοκρατία με βάση τους καταλόγους του 60 δεν είναι σε θέση να υπολογίσει πόσοι ακριβώς απο τους 143.000 ψηφοφόρους ήταν ΤΚ ή Τούρκοι που γεννήθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια στη κατεχόμενη Κύπρο και πόσοι ήταν έποικοι με ψευδουπηκοότητα.


Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν 64.90% υπέρ και 35.09% κατά.




Ο συνολικός αριθμός ΕΚ που ψήφισαν ''Ναι'' ήταν 99,976 (24.17%)


Περισσότεροι ΕΚ ψήφισαν αριθμητικά Ναι παρά ΤΚ.

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν ακούει φίλε... έτσι όπως τα λες είναι πενταδάκτυλα στα μούτρα μας..

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ανάρτησή σου Άργο Πανόπτη.
Καλά κάνεις και τους ξεσκεπάζεις.
Εργάζονται εργολαβικά για να μην επιτρέψουν τη λύση.Τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει. Δε βλέπουν πού οδηγεί η συνέχιση της κατοχής;
Μάλλον δε θέλουν να δουν...

Μιχάλης είπε...

Πραγματικά συγχαρητήρια για το άρθρο.

Κάποια στοιχεία από αυτά που αναφέρεις τα είχα κι εγώ υπόψη μου αλλά όχι στο μέγεθος που τα παρουσιάζεις.

Πιστεύω ότι αυτό το κείμενο θα πρέπει να δημοσιευτεί και στις εφημερίδες αλλά και αλλού στο διαδύκτιο.

Άργος ο Πανόπτης είπε...

Χαίρετε φίλοι

Νομίζω λόγω links είναι λίγο δύσκολο να δημοσιευτεί κάπου αλλού.
Και εδώ καλά είναι μωρέ..

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και προβληματισμοί σε εφημερίδες.

Το πρόβλημα είναι ότι ίσως κανείς τελικά δεν διαβάζει.

Απλά ακούει και υπακούει.


Καλό καλοκαίρι σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι πολύ καλό κείμενο, νίκη του ορθολογισμού σε βάρος της παράνοιας ( άντε και της ορθογραφίας, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό!).
Εκτιμώ όμως και τούτο:
"Καταρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι Όσον αφορά τον υποφαινόμενο, σε αυτό το ιστολόγιο δεν θα ασχοληθώ ξανά με τις γελοίες Αναρτήσεις του CW. Εχουν ξεπέσει πλέον σε νέα ιστορικά αθλιότητας και είναι πραγματικά ανάξια σχολιασμού, Είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς με επιχειρήματα στις βρισιές και τις απειλές γιαυτό και επιλέγουμε τη σιωπή".
Εντάξει θα τους παρακολουθούμε, αλλά σιγά που θα τους δώσουμε και σημασία να νοιώσουν σημαντικοί!

rose είπε...

Υπέροχο άρθρο!

στην πρόσφατη παρουσιάση του βιβλίου του Μιχάλη Ατταλίδη, ο Νίκος Περιστιάνης - ένας απο τους ομιλητές - μίλησε για τον μύθο του 20τ/κ - 80% ε/κ

δίνοτας τα εξής συγκεντρωτικά [λόγω των διαφορετικών μετρήσεων μεταξυ βορρά και νότου] ποσοστά:

15% "έποικοι"
9% τουρκοκύπριοι
65% ελληνοκύπριοι
11% άλλης καταγωγής κάτοικοι κύπρου

Άργος ο Πανόπτης είπε...

@Rose

Τοσο οι μετρήσεις του βορρά όσο και του Νότου είναι αναξιόπιστες. επίσης τα ποσοστά που αναφέρει ο Περιστιάνης αγνοούν ένα πολύ σημαντικό παράγοντα.

Το 20% - 80% δεν αναφέρεται στους κατοίκους που κατοικούν σωματικά στο νησί αλλά στους κατοίκους που φέρουν την κυπριακή υπηκοότητα

Στο 80% συμπεριελήφθησαν και οι Μαρωνίτες και οι Αρμένιδες και οι ιεχωβάδες για να εξυπηρετείται καλύτερα το διαίρει και βασίλευε.
Δυστυχώς κανένας απο τους τότε ηγέτες δεν είχε την διορατικότητα να δει μπροστά απο τη μύτη του και θεωρούσαν νίκη του ελληνισμού το να βαφτιστούν στα χαρτιά οι λοιπές κοινότητες ως ΕΚ αντί να παλέψουν για το Κύπριοι.


@Στροβολιώτης

Δεν έχω poofingtools φίλε ούτε και με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ, αν κάνω και κανένα λάθος και το δω μετά, το διορθώνω και έχει καλώς. Αν όχι δεν χάθηκε και ο κόσμος..

Ανώνυμος είπε...

Απογοητεύτηκα. Πίστεψα επιτέλους ότι θα βλέπαμε κάποια αντίσταση στο site των φασιστών και τελικά ο ιδρυτής αυτού του σπουδαίου blog δε θα ασχολείται με αυτούς.

Ίσως ο φίλος Μιχάλης Μιχαήλ, με τον καθαρό του λόγο και τα σωστά επιχειρήματα, θα συνεχίσει να τους βάζει στη θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

Στο δημοψήφισμα στου 2004 στα κατεχόμενα ψήφισαν όλοι, Τ/Κ, έποικοι κτλπ.
Πως το σχολιάζετε;
Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

''Ο συνολικός αριθμός ΕΚ που ψήφισαν ''Ναι'' ήταν 99,976 (24.17%)

Περισσότεροι ΕΚ ψήφισαν αριθμητικά Ναι παρά ΤΚ.''


....αυτά να τα ακούν όσοι έλεγαν ότι θα... τουρκέβαμε το 2004...

τώρα ποιος μας σώζει που τους ευρωτουρκαλλάδες...

Ανώνυμος είπε...

Πόλυ παράξενη η απάντηση σας για το ότι παραπάνω Ε/Κ ψηφισάν ΝΑΙ πατά Τ/Κ, χώρις καμμία ουσία, που κολλά δλδ;
Έπισης γιατί συγκρίνεται το 80% των Ε/Κ με το 20% των Τ/Κ και μάλιστα αριθμητικά, ειλικρινά δεν κατάλαβα καθόλου το συνειρμό σας...
Εκτός και αν είναι αυτά τα μαθηματικά της "λύσης" οπόταν έχουμε πρόβλημα!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και η Κυπριακή Δημοκρατά δεν έχει πρόσβαση στα κατεχόμενα για να διενεργήσει δημογραφικές έρευνες. Τα αποτελέσματα όμως που συχνά επικαλούνται τα ΜΜΕ και οι εφημερίδες έγιναν απο Ευρωπαίους απεσταλμένους μετά απο εντολή της Επιτροπής Μετανάστευσης και Δημογραφίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Π.χ Aλφόνς Kουκό, Ισπανός γερουσιαστής (1991)
και Jaakko Laakso, Φιλλανδός βουλευτής (2001)(2002)

Επομένως το ΚΥΠΕ δεν επικαλείται μόνο
"τουρκικά άρθρα σε εφημερίδες"
Παρόλο που στην περίπτωση αυτή, απ'ότι φαίνεται , τα τουρκικά άρθρα των εφημερίδων και οι εκθέσεις της Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, γενικά συμφωνούν..

Ανώνυμος είπε...

Zhtises na sxoliastei o isxirismos oti kai epoikoi psifisan sto dimopsifisma sou apanthse gia to ti akrivws egine tote me apodei3eis kai th pragmatikh diastash tou 8ematos ti den karalaves? giati ola prepei na einai mayro aspro gia esas?

Ανώνυμος είπε...

Anonyme 2 ... Esy ayto katalaves apo to ar8ro? Ektos tou oti Oi erevnes pou les den htan epistimonikes kai pali den taftizonte me alla pragmata (dimopsifismata ekloges ktl) kai
Epiplewn o argos sas leei oti an den einai alh8inoi shmera oi ari8moi 8a einai sigoura ayrio giafto prepei na vroume tropo na tous periorisoume.

Ανώνυμος είπε...

Oi "3enes" erevnes poy lete eginan prin tis synomilies..

Kai enisxioun perissotero to epixeirima tou argou peri tourkikhs stratigikhs pazarematos

Ανώνυμος είπε...

Anwnyme1 Pws ginete Oi tosoi epoikoi pou psifisan kai "alliwsan" to apotelesma na einai posotika ligoteroi apo tous ek pou psifisan nai?

ektos an den yparxoun plewn tk.. Opote ok pame gia dixotomish

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αγαπητέ greeklish ζήτησα να σχολιαστεί από την άποψη ότι δεκτήκαμε να λάβουμε μέρος σ'ένα γεγονός(δημοψήφισμα) που η άλλη πλευρά χρησιμοποιούσε παράνομα εποίκους και δεν αντιδράσαμε καθόλου μα καθόλου γιαυτό παρά μόνο κάτι τύποι σαν τον Αναστασιάδη έτρεξαν να καταγγείλουν την Κύπρο σαν μη δημοκρατική χώρα ενώ οι Τ/Κ που δέκτηκαν να ψηφίσουν όλοι οι παράνομοι έποικοι και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι ήταν δημοκρατικοί επειδή είπαν ΝΑΙ!
Νομίζω έγινα σαφής, ακόμα και έσυ θα καταλάβεις το νόημα της ερώτησης μου τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Etsi opws to les kai to e8eses einai san na zhtouses na sxoliastei oti h tk plevra xrhsimopoioise epoikous gia naalliwsei to apotelesma .. Pragma pou den isxyei an psifizan oloi oi epoikoi annan den 8a pernan

Ανώνυμος είπε...

O ant1 shmera mas eipe oti oi tk einai 62 xiliades!!!

Elews oute gia ftysimo den kanoun..

Ανώνυμος είπε...

Ρε καθεστωτικοί, να βάλετε και φωτογραφίες των χορηγών σας...βάρτε το ακελ, την πεο, το λαϊκό καφεκοπτείο, τη χαραυγή και τη μάνα σας

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!

Ανώνυμος είπε...

Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL!




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...




















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!




















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!





















Αλαλούμ...Μπεμπεράκια του AKEL...





















AKEL, EDON, PEO και Elisavet...
Ζήτω ο Ανάν και οι εργάτες!