Η αλήθεια έχει φωνή.

Για τους Ταμπελοποιούς - Υβριστές

Τα “Κοπέλια” του ακατονόμαστου blog, οι λεγόμενοι Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας (τρομάρα τους – κανένας άγιος να μας φυλάει;), χτύπησαν και πάλι! Μ’ ένα φαιδρό, διαστρεβλωτικό, παραπλανητικό και “που σου νέφκω που πάεις” (τύφλα να ‘χει ο Γκέμπελς) κείμενο (το οποίο ανάρτησαν στο “δημοκρατικότατο” blog τους, όπου “όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν”), έχουν μετατρέψει τους εαυτούς τους σε δικηγόρους και απολογητές των φασιστοειδών που (εν χορώ και τη παρουσία πολιτικών προσώπατων) ύβριζαν τον Πρόεδρο στη δήθεν αντικατοχική σύναξη τους στο Ledra Palace στις 20 του Ιούλη. Ως υποδειγματικά μαθητούδια του Γκέμπελς παρουσιάζουν (μέσα από ψευδολογίες και διαστρεβλώσεις) το άσπρο μαύρο προσδοκώντας ότι στο τέλος κάτι θα κολλήσει (στους αδαείς αναγνώστες τους). Τα ψέματα, τις χοντράδες και τις φαιδρότητες τους, τα έχουν πει και αναμασήσει τόσες πολλές φορές που κατάντησαν να τα πιστεύουν και οι ίδιοι. Αδέλφια δίδυμα είναι και με την ΠΟΝΤΙΚΟ-φυλλάδα, την οποία (μόλις προχτές) καταδίκασε η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας για χυδαιότητα και αχρειότητα.

Το κείμενο της τελευταίας τους ανάρτησης φέρει τον βαρύγδουπο και ταγματασφαλίτικο τίτλο “Τα Τάγματα Ύβρεως και Ταμπελώματος επί τω έργω” – θα το βρείτε στο link: http://christofias-watch.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html). Το άρθρο των “Κοπελιών” αποτελεί το άκρον άωτο της αναίδειας, της θρασύτητας και της ξεδιαντροπιάς. Κατηγορούν άλλους για υβριστές, τη στιγμή που οι ίδιοι υπερασπίζονται ανερυθρίαστα υβριστές και έχουν κάνει το ταμπέλλωμα επιστημη - κατέχουν δοκτοράτο σε κάτι τέτοια. Απτά παραδείγματα οι ταμπέλες που χρησιμοποιούν μια την άλλη όπως “Ευέλικτος”, “Ηλικιακός Ρατσιστής”, “Εποικ-Lover” … [είπαμε, στον γκεμπελισμό, πρωταθλητές οι τύποι], καθώς και τα σχόλια που βάζουν κάτω από φωτογραφίες (προσπαθώντας έτσι να πλήξουν και να μειώσουν όσους δεν χωνεύουν – οι γελοίοι!)

Το κείμενο (στο ακατονόμαστο blog) υπογράφεται από κάποιον Ονήσιλο – κατάφερε τελικά (και μετά από πολλές συστάσεις) να γράψει το nick του μ’ ένα Λάμδα. Αυτός ο Ονήσιλλος (για να μην ξεχνάμε και την αγαπημένη του γραφή για το όνομα του) αποτελούν μαζί με τον ΚΡΑ-ΚΡΆξαντρο το ντουετο των υβριστών στο blog – μαζί με τον Αρχι-Επίτροπο Ρίμαχο συνιστούν και το βαρύ πυροβολικό του blog καθώς με την υβριστική “επιχειρηματολογία” τους (κυρίως), το κρατούν εν ζωή. Παράλληλα τα γραπτά τους (πέραν από χυδαία, φαιδρά και γκεμπελίστικα) αποτελούν και τροφή (κάτι σαν μεταλλαγμένος σανός για μηρυκασμό) για τους πάσης λογής και διαλογής κομπλεξικούς κι αμόρφωτους Εθνικ-Ανώνυμους.

Διερωτούμαι όμως γι’ αυτό το έρμο κι αγράμματο Επιτρόπουλο:
1. Πρώτον, πως και έτυχε και επέλεξε (για πάρτη του) το nickname ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ (όνομα βασιλιά της Κύπρου από την αρχαιότητα) το οποίο (όνομα) μέχρι προ τίνος να έγραφε και ανορθόγραφα, δηλ. με δύο Λλου; [Το ‘χουν επισημάνει κι άλλοι αυτό]. Μήπως το ‘γραφε έτσι για ν’ ακούγεται το συστατικό “ΣΙΛΛΟΣ” σαν “Shύλλος”; Πάντως, έχουν να πούσιν, ότι “Shύλλος” που λάσσει εν δακκάνει”!
2. Και δεύτερον, το συστατικό “ΟΝΗ-”, από το “ΟΝΟΣ” (γάαρος), προέρχεται; Πάντως το “ΟΝΟ-SHΥΛΛΟΣ” θα του πήγαινε καλύτερα.

Αρκετά είπαμε για τις φαιδρότητες και γελοιότητες των “Κοπελιών” (τα κείμενα των οποίων πρέπει να αντιμετωπίζονται αναλόγως αλλά και με αρκετή δόση ειρωνείας). Εν Τούτιτς, Εγώ θα προσπαθήσω να σχολιάσω (πιο κάτω) τα όσα λενε στην τελευταία επίμαχη ανάρτηση τους, με σοβαρότητα (αντε και σοβαροφάνεια). Θα παραθέσω αυτούσιο το άρθρο του Ονησιλλακου, αλλά με δικά μου σχόλια εντός των Αγκύλων [και με κόκκινο χρώμα]. Οι επιχρωματώσεις είναι επίσης δικές ΜΟΥ!
[Ήδη ο blogger Nekatomenos – link: http://www.blogger.com/profile/09723797187447143716, τους έβαλε κάποια ερωτήματα αλλά τόσο ο Αρχι-Επίτροπος Ρίμαχος όσο και τα Επιτρόπουλα του “επαίξαν την πάπια”όλο και κάποιο πουλλίν θα παίζουν!!!]


Τα Τάγματα Ύβρεως και Ταμπελώματος επί τω έργω

Η ευελιξία του Ευέλικτου είναι αριστοτεχνικά απίστευτη!! [Εμ, τι Ευέλικτος θα ήταν;].

Μέσω των παρακρατικών μηχανισμών του, των χαφιέδων, της Επαγρύπνησης και των πιστών και εντεταλμένων δούλων του σε δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικό τομέα, οργανισμούς, ομίλους, κόμματα, συλλογικότητες, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης: [Για ποια χώρα και εποχή μιλάνε άραγε; Αν όμως πράγματι σοβαρομιλούν κι αναφέρονται στην Κύπρο και στη σημερινή Προεδρία Χριστόφια, πρέπει να πανε να κοιταχτούνε, - όχι σε μάγισσες και καφετζούδες, αλλά σε νευρο-ψυχιάτρους:].

1. Συλλαμβάνει κόσμο, ασκεί "πνευματική τρομοκρατία" στον Τύπο, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, συμπεριφέρεται ως μεταμοντέρνος φασίστας, αλλά και πάλι καταφέρνει να κατηγορεί τους πάντες ως φασίστες. [Αυτοί που βρίζανε οργανωμένα τον Πρόεδρο και τον φώναζαν Προδότη” και “Καταδότη”, τι ήταν στην πράξη, εκτός από φασίστες; Και τρέξατε κι εσείς οι παsh δημοκράτες να τους υπερασπιστείτε! Αυτοί που μονίμως κι αυτοβούλως εκδίδουν και διαμοιράζουν σε άλλους πιστοποιητικά πατριωτισμού δεν ασκούν “πνευματική τρομοκρατία”; Αυτοί που αντί κριτικής μιλούν για “Ευέλικτους” και “Οδοστρωτήρες”, κάνουν αυθαίρετα παραλληλισμούς με ναζιστικές νεολαίες και διαγράφουν διαφορετικές απόψεις, αν δεν είναι φασίστες τότε είναι ... ιπποπόταμοι, ρινόκεροι και ελέφαντες. Ακόμα οι (παρα)φιλολογίες για “βουτυροσπόνδυλους”, οσφυοκάμπτες και νενέκους δεν συνιστούν “πνευματική τρομοκρατία”;]

2. Ενώ είναι σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τον ΔΗ.ΣΥ., [σύμφωνα “… με πληροφορίες που έχει συλλέξει η Επιτροπή …”, όπως χαρακτηριστικά λενε και οι ίδιοι στο τελευταίο τους post, τα δύο Κόμματα έχουν υπογράψει και Μίνιμουμ Πρόγραμμα Συνεργασίας] ενώ χαριεντίζεται και προστατεύει στην Βουλή τον Χρίστο Πουργουρίδη (δήλωση Κατσουρίδη "μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνια), ενώ αποδέχεται a priori 50.000 έποικους των οποίων "η καρδιά πάλλεται για την Κύπρο" όπως η Καίτη Κληρίδου, ενώ τρέχει να νομιμοποιήσει τα διχοτομικά τελετελεσμένα της εισβολής που προκάλεσε η ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, πάλι καταφέρνει να κατηγορεί τους πάντες ως πραξικοπηματίες. [Ποιους κατηγορεί Ρεεε, το ΑΚΕΛ για πραξικοπηματίες τζιαι εμουγιαστήκετε; Δεν είναι μόνο αυτούς που έλαβαν μέρος στο πραξικόπημα (τους ΕΟΚΑΒητατζιήδες τζιαι τους συνοδοιπόρους τους) και όσους (από ΕΣΑΣ) έχετε καταντήσει απολογητές του πραξικοπήματος; Σίγουρα κλαυθμηρίζετε γιατί διαχρονικά ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ είναι ομοϊδεάτες σας! Για ψάξετε το και λίγο γιατί ο Λυσσαρίδης έχει μετατραπεί σε “φλάμπουρο” και “παντιέρα” των πάσης φύσεως φασιστοειδών ...]

3. Ενώ συνεχίζει απτόητος την πολιτική της Χούντας για "ομοσπονδία" με ρατσιστικές πρόνοιες (συμφωνία Λισαβώνας Ξανθόπουλου-Παλαμά - Ολτζάϋ), η οποία επιβλήθηκε τότε στον Εθνάρχη Μακάριο, πάλι καταφέρνει να κατηγορεί τους πάντες ως φιλοχουντικούς. [Αν θυμάστε μερικούς μήνες πριν το πραξικόπημα και την εισβολή οι ενδοκυπριακές συνομιλίες που γίνονταν με συνομιλητές τους Κληρίδη και Ντενκτάς είχαν πλησιάσει σε θετική κατάληξη στη βάση Πολυπεριφερειακής ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ].

Η ίδια "ευέλικτη" λογική είναι που μας έφερε και στο πρόσφατο γεγονός της σύλληψης (και πάλι) πολιτών. Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο [τρομάρα Σας] το έχει ήδη πει πως καταδικάζει τα συνθήματα του τύπου "Χριστόφια-Προδότη-Καταδότη". [Μόνο λεκτικά]. Εμείς όχι μόνο τα θεωρούμε προσβλητικά προς τον θεσμό του δημοκρατικά εκλελεγμένου Προέδρου [εξακολουθείτε όμως εμπαθώς να τον καλείτε “καθεστώς”], αλλά και πολύ ύποπτα και προβοκατορικά. [Κροκοδείλια τα δάκρυα σας! Γιατί δεν παίρνετε σαφή και καθαρή θέση, “χωρίς να μεν αλλά ...” και να καταδικάσετε τους υβριστές; Όταν γενικεύετε τις συλλήψεις για να βγάλετε τα απωθημένα σας εναντίον του “δημοκρατικά εκλελεγμένου Προέδρου” – κουβέντα δική σας - ενεργείτε “πολύ ύποπτα και προβοκατορικά”!] Αυτοί που τα λένε και τα φωνάζουν θα μπορούσαν να είναι προβοκάτορες (όπως τότε με την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ) που θέλουν να προετοιμάσουν το κλίμα για να δικαιολογηθούν γενικότερες "εκκαθαρίσεις" στον δημοκρατικά [τρομάρα Σας!] αντιπολιτευόμενο χώρο.

Όπως και να έχει, εμείς θεωρούμε πως οι συλλήψεις απλώς οξύνουν το κλίμα και αποτελούν ένα εφιαλτικό προηγούμενο. Πώς θα ξέρει ο κάθε δημοκρατικά αντιπολιτευόμενος πολίτης πως αυτά που λέει και γράφει δεν είναι "εξύβριση του προέδρου"; [Μα τόσο πολλά ελάσκαρε ο νους σας που το κίshτιμαν που εν μπορείτε να καταλάβετε ότι το “προδότης” και “καταδότης” είναι εξύβριση για τον οποιοδήποτε, οξά παίζετε πελλόν; Επήραμεν σας πρέφαν Ρεε!] Ποιος θα το κρίνει αυτό; Τι επιχειρεί να κάνει η κυβέρνηση, να αποθαρρύνει τους πολίτες από να συμμετέχουν στον ελεύθερο διάλογο; [Γιατί εμείς όταν κρίνουμε τον Λυσσαρίδη και τον Παπαδόπουλο θεωρούμαστε ως υβριστές και μάλιστα των συμβόλων του ελληνισμού;!!!]

Αλλά όμως όταν ο Δημήτρης Χριστόφιας και οι κολαούζοι του εκστόμιζαν ύβρεις σε βάρος άλλων, κανένας δεν εισηγήθηκε την σύλληψη του. Ας θυμηθούμε μερικά περιστατικά:

1. Στην κηδεία του Τάσσου Παπαδόπουλου δεν είχε αναφερθεί ούτε μια φορά στον ΟΧΙ που ο αείμνηστος άφησε ως παρακαταθήκη. Πέραν από αυτό, στην κηδεία του πρώην Προέδρου αντί να εκθειάσει τον νεκρό, εκθείασε το κόμμα του: «Στο καλό να πας Τάσσο. Το κενό που αφήνεις συλλογικά θα το καλύψουμε». http://www.sofiatimes.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12312. [Που είναι το μεμπτό και η ύβρις σ’ όλ’ αυτά Ρεε αμετροεπείς, προσωπολάγνοι και εμμονοκαταθλιπτικοί;]

2. Αντί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στην επιστολή Βάσου Λυσσαρίδη, επέλεξε να πέσει στο επίπεδο της λάσπης και να εξυβρίσει τον ιστορικό ηγέτη της ΕΔΕΚ και παλαίμαχο αγωνιστή της Δημοκρατίας. Ο Δημήτρης Χριστόφιας πέρασε σαν Οδοστρωτήρας πάνω από τον Βάσο Λυσσαρίδη: «ας κριθεί και αυτός και εγώ από τις θέσεις και τις πράξεις μου και εκείνος από τα λόγια του». Αν ήταν κάποιος άλλος, μπορεί να υπήρχε δικαιολογία. Αλλά όταν ένας άνθρωπος σαν τον Λυσσαρίδη έχει να επιδείξει ΕΜΠΡΑΚΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ κατά του ρατσιστικού απαρντχάιντ, κατά της φασιστικής ΤΜΤ, κατά της τυραννικής Χούντας, κατά της γενοκτονίας των Παλαιστινίων, και ο Δημήτρης Χριστόφιας απέναντι σε αυτόν τον γίγαντα της Δημοκρατίας έχει να αντιπαραβάλει απλώς μια ανιαρή καριέρα κομματικής πειθαρχίας όπου σταδιακά σκαρφάλωσε την ιεραρχία του ΑΚΕΛ, τότε ναι, αυτό αποτελεί ύβρη. http://www.sigmalive.com/news/politics/87234 [Ο Πρόεδρος είπε ότι ο καθένας θα κριθεί από τις πράξεις αλλά και τα λόγια του ... Κι αν ο Λυσσαρίδης έχει αυτές τις αγωνιστικές περγαμηνές που αναφέρετε θα κριθεί θετικά, άσχετο αν μια ζωή ήταν μια σκέτη άρνηση γαρνιρισμένη με μεγάλα κι ωραία λόγια!]

3. Όταν όλα τα εκφραστικά όργανα του ΑΚΕΛ, από την ΧΑΡΑΥΓΗ μέχρι κάθε μαθητική, φοιτητική, αγροτική, γυναικεία, αθλητική, εργατική κλπ φυλλάδα, έντυπο, ραδιόφωνο ή τηλεόραση [μα είναι τόσο καλά δικτυωμένο το ΑΚΕΛ στα ΜουΜουΕ και αλλού; Τότε γιατί κατάφερε μόλις τώρα να εκλέξει Πρόεδρο Αριστερό; Και γιατί υπάρχουν τόσο λίγοι Αριστεροί στη Δημόσια Υπηρεσία;] αμέσως βρίζουν και ταμπελώνουν όσους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου διαφωνούν με την κυβέρνηση ως "ακροδεξιούς", "φασίστες", "μασκοφόρους του Γρίβα", "γριβικούς", "εοκαβητατζήδες", "πραξικοπηματίες" εμείς τι άλλο να προσθέσουμε; [Τους “βουτυροσπόνδυλους” και “οσφυοκάμπτες” του Λυσσαρίδη και τους “νενέκους” του Παπαδόπουλου! Αλλά και την κάλυψη (από τον Λιλλήκα) των επιθέσεων “Χρυσαυγιτών” εναντία σε συμμετέχοντες σε εκδήλωση για το άνοιγμα του οδοφράγματος της Λήδρας]. Είναι αυτό χαρακτηριστικό δημοκρατίας; Πως νομιμοποιείται ηθικά ο κύριος Πρόεδρος να συλλαμβάνει τους υβριστές του, αλλά αυτούς που βρίζουν και ταμπελώνουν δημοκρατικούς πολίτες τους προστατεύει; [Τους φασίστες που κατάστρεψαν αυτοκίνητα τουρκοκυπρίων τους συνέλαβε; Όμως ρε “Κοπέλια” της Αποκατάστασης, μ’ όλ’ αυτά που γράφετε γενικώς κι αορίστως κατα παντός “ευέλικτου” στόχου, δεν υπερασπίζεστε τους κάθε λογής “… "ακροδεξιούς", "φασίστες", "μασκοφόρους του Γρίβα", "γριβικούς", "εοκαβητατζήδες", "πραξικοπηματίες" ...”; Όλοι αυτοί υπάρχουν, ναι ή ου; Κι αφού υπάρχουν και είναι και πολέμιοι του Χριστόφια (παρουσιάζονται και ως σούπερ πατριώτες) είναι και συναγωνιστές σας τώρα. Είπαμε “ο εχθρός του εχθρού μου, του Χριστόφια, είναι φίλος μου”! Έχετε καταντήσει απολογητές του κάθε φασίστα τελικά!]

4. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις βαρύτατες κατηγορίες κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου για δήθεν επαφές με στελέχη της ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ; Γιατί ποτέ δεν τεκμηριώθηκαν εκείνες οι καταγγελίες; Αυτά δεν ήταν ύβρεις κύριε Πρόεδρε; Γιατί επέδειξες ανοχή; Γιατί δεν προέτρεψες σε συλλήψεις τότε;
[Εν ψέμα ότι η χουντική, η ΕΟΚΑΒήτικη και αντιμακαριακή συνοπαρτζιά, συμπεριλαμβανομένου και του Πατακού, στήριξε τον Παπαδόπουλο;]

5. Μήπως να ξεχάσουμε το ξέσπασμα και το χυδαίο υβρεολόγιο του Δημήτρη Χριστόφια κατά του δημοσιογράφου του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Παύλου Ξανθούλη, ενώπιων μάλιστα Τούρκων και άλλων ξένων δημοσιογράφων; Αληθεύει (όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ 23/3/2009) πως αποκάλεσε τον Παύλο Ξανθούλη "μ......" απλώς και μόνο επειδή του άσκησε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ; http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&subid=2&tag=8405&pubid=2748779 [Τώρα Εσείς τι κάνετε; Δεν ψιθυρολογείτε και κουτσομπολεύετε χωρίς να έχετε διασταυρώσει αυτά που διαβάσατε στο “Έθνος”; Παρεμπιπτόντως το “Έθνος” είναι ανάμεσα στες 2-3 ελληνικές εφημερίδες που είχαν κάνει πριν λίγο καιρό τη μεγάλη γκάφα να γράψουν για επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Αθηνά για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου Ακροπόλεως, χωρίς όμως η επίσκεψη να πραγματοποιηθεί τελικά! Είχαν μάλιστα γράψει ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός είχε και συνομιλίες με τον Καραμανλή! Τόση εγκυρότητα η εφημερίδα].

6. Ή μήπως είναι ψέμα πως ο Δημήτρης Χριστόφιας, γεμάτος οργή επετέθη κατά του Μητροπολίτη Πάφου και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, λέγοντας πως στην Κύπρο δεν επικρατεί "θεοκρατικό καθεστώς" (εμμέσως, δηλαδή, τους κόλλησε την ταμπέλα πως θέλουν να μετατρέψουν την Κύπρο σε "ιρανικού" ή ταλιμπάν τύπου κράτος) επειδή οι τελευταίοι έθεσαν μερικά καυτά ερωτήματα για το θέμα των εξελίξεων στο κυπριακό; http://www.paron.gr/v3/article_print.php?id=31294&colid=&catid=48&dt=2008-08-24%200:0:0 [Σίγουρα και δεν επικρατεί θεοκρατικό καθεστώς στην Κύπρο. Τούτο μας έλειπε να κυβερνά ένας Αρχιεπίσκοπος του 8%! Είναι καιρός πια αρχιερείς και παπάδες να ασχοληθούν αποκλειστικά με τα της Εκκλησίας και το ποίμνιο της – άντε και με τις business τους!]

Δυστυχώς ο Δημήτρης Χριστόφιας έχει οδοστρώσει και ασφαλτοστρώσει την κυπριακή κοινωνία. [Η “ΝΕΜΕΣΙΣ” είναι, οξά οι “Α/ΦΟΙ ΙΑΚΩΒΟΥ”;] Δημιουργεί τα Τάγματα Ύβρεως και Ταμπελώματος, πιστούς στρατιώτες οι οποίοι έχουν κατακλύσει ακόμη και τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ έχουν παρεισφρείσει ήδη στην δημόσια υπηρεσία, στις υπηρεσίες πληροφοριών, και έχουν αλώσει τις εφημερίδες και τα περιοδικά. [Μα πότε πρόλαβε Ρεεε, σε ενάμιση μόλις χρόνο που είναι Πρόεδρος να ξηλώσει τα Παπαδοπουλο-γιωρκατζιηκά κατεστημενα;] Στο διαδίκτυο δε, με την εύκολη ανωνυμία [Εσείς και τα τσογλάνια Σας επώνυμοι είσαστε;] έχουν ξαμοληθεί μια χούφτα μέλη Ύβρεως [τι χούφτα Ρεεε, χούφτες τεράστιες είμαστε!] των Ταγμάτων και Ταμπελώματος και έχουν δημιουργήσει (αφού γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και ανέξοδα) δεκάδες σελίδες οι οποίες εκπορεύονται από το ίδιο κέντρο και μόνο στόχο έχουν να ταμπελώνουν ως "ακροδεξιούς" και "φασίστες" και να βρίζουν ασυστόλως όσους αντιπαρατίθενται στην πραγματική ακροδεξιά των Ε.ΔΗ.-Ε.ΛΑ.Μ.-ΔΗ.ΣΥ. και στον πραγματικό φασισμό που ανέχεται και υποθάλπει η Ευέλικτη Διακυβέρνηση. [Ρεεε “ΟΝΟ-SHΥΛΛΕ, μα χαπαρίζεις τι εστί ακροδεξιά; Είναι αυτοί που υπερασπίζεσαι, Ρεεε! Μάνα μου Σας Ρεεε όμως ... Εσείς δεν έχετε βρίσει ΚΑΝΕΝΑ και ούτε έχετε ταμπελώσει τον οποιοδήποτε είχε ή έχει διαφορετική άποψη από Σας].

Χρέος μας είναι να απομονώσουμε τους ακροδεξιούς προβοκάτορες, τα δεκανίκα της Διζωνικής όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΕΛΑΜ, και τα πεντέξι άρρωστα απολειφάδια της ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ. [Τότε γιατί κλαυθμηρίζετε Ρεεε, για τη σύλληψη κάποιων απ’ αυτούς και γιατί τους φιλοξενείτε στο ακατονόμαστο blog Σας; Απλώς γιατί “όμοιος ομοίω αεί πελάζει” ή γιατί ο εχθρός του εχθρού σας είναι φίλος σας;] Χρέος μας είναι να αντισταθούμε και στον φασισμό των Χρυσαυγιτών, [από το ίδιο παννί είσαστε!] αλλά και στον κρατικό φασισμό και την φίμωση των Χαραυγιτών.

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, ως κόρη της αντιχουντικής "μητέρας-οργάνωσης", δηλαδή της "Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα", [εν Σας κανεί το χάλι Σας, καπηλεύεστε και τ' όνομα της αντιστασιακής εκείνης οργάνωσης - ποια η γνώμη και άποψη Σας για τον εκ των ηγετών της τότε Επιτροπής Τάκη Χατζιηδημητρίου κι αυτός Χριστοφάκι;] πιστή στους αγώνες για την ελευθερία και το δίκαιο λέει:

Ούτε φασιστικά συνθήματα τύπου Hitlerjungend, ούτε φασιστικές συλλήψεις τύπου Christofjungend. Μόνο ελευθερία σκέψης, λόγου και σάτιρας στα πλαίσια της δημοκρατίας.
[Σιγά Ρεε, τζιαι εν ννα χταρτείτε. Εν ννα μας πείσετε ακόμα λλίον].

ΟΝΗΣΙΛΟΣ [άλλως ΟΝΟ-SHΥΛΛΟΣ] για το christofias-watch [το ακατονόμαστο blog].
Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2009

Anef_Oriwn
Τετάρτη 29/7/2009

2 σχόλια:

Άργος ο Πανόπτης είπε...

Φίλε Ανεf μπράβο καλή δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν οι πολύτιμες πληροφορίες, να προσφέρει σε άρθρα σας. Μπορώ να σελιδοδείκτη weblog σας και διαθέτουν τα παιδιά μου δοκιμή μέχρι εδώ γενικά. Είμαι ελαφρώς θετική πρόκειται να ενημερώνονται πάρα πολλά νέα πράγματα εδώ από οποιονδήποτε άλλο!