Η αλήθεια έχει φωνή.


Για να δοθούν τα Dollars κάποιοι τα πήραν!


Η Σημερινή Η Μάχη και ο Φιλελευθερος πήραν χρήματα για να προπαγανδίσουν υπερ του σχεδίου Ανναν!

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία στο διαδίκτυο, στα οποία ο καθένας μπορεί να ανατρέξει, η αμερικανική βοήθεια (60,4 εκ. την περίοδο 1998 - 2004) δόθηκε σε έργα ανάπτυξης, σε κρατικές υπηρεσίες, στους δήμους κλπ. Μόνο 6,4 εκ. δόθηκαν σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και στις δύο πλευρές. Τα προγράμματα αυτά, που επίσης είναι δημοσιευμένα, δεν είχαν καν πολιτική υφή (AIDS, καρκίνος, δικαιώματα ασθενών κλπ.)

Από την αμερικανική βοήθεια δόθηκε ένα μικρό ποσό για τη διαμόρφωση του χώρου των συνομιλιών, τη μετάφραση και την παρουσίαση του σχεδίου Ανάν (όλα μαζί γύρω στα 600.000 δολάρια). Οι δαπάνες για το σχέδιο Ανάν είναι δημοσιευμένες στο διαδίκτυο μέχρι και το τελευταίο σεντ . Από το κονδύλι αυτό πήρε και ο "Φιλελεύθερος" το μικρό του μερίδιο από τη δημοσίευση περίληψης του σχεδίου Ανάν...



5 σχόλια:

Avevaios είπε...

Βασικά στο νου τους το αξίωμα πάει ανάποδα: Αφού (στο νου τους) κάποιοι είναι προδότες και τα πήραν, σημαίνει ότι κάποιοι τα έδωσαν.
Ε το μόνο που βρήκαν να ταιριάζει λίγο στο σκηνικό ήταν η έκθεση των Nathan Accosiates. Έτσι κι αλλιώς οι εκστρατείες λάσπης δεν έχουν ανάγκη πειστήρια ή αποδείξεις απαραιτήτως...

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε θα σου πω κάτι..

Αν όντως έμπαιναν στο κόπο οι Αμερικάνοι να τάξουν λίρες στους Εβραιοκυπραίους το αποτέλεσμα θα ήταν 76% υπέρ του Ναι.

ΟΠΑΔΟΣ christofias-watch είπε...

Ρε εσείς είσαστε ανορθόγραφοι. Τουλάχιστον η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο ξέρει τα βασικα!

Σαρτανάκκας είπε...

Παιδιά νομίζω ότι είναι ανάξια σχολιασμού η όπια αναφορά σε αυτό το θέμα. Έχω την εντύπωση ότι το ντοκιμαντέρ του Μ.Δρουσιώτη είναι αρκετά κατατοπιστικό επί του θέματος. Τώρα το τι λένε οι Κουλίες και οι "Επίτροποι" είναι μιζέρια δικιά τους.

Σαρτανάκκας είπε...

Δημοσιεύω σχόλιο που έκανα στο Cr.Watch πρωτού διαγραφεί.

Ο/Η Σαρτανάκακας -wannabe είπε...
Το να αποκαλείς κάποιον "ομοφοβικό" είναι εντάξει...Το να αποκαλείς τον Λυσσιαρίδη -"Πελλόγερο" δεν είναι εντάξει..
Και η διαφορά των δύο΄είναι .....?
Αλήθεια πού είναι η διαφορά?
Εσείς δικαιούστε και οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται?

Αυτή τη δημοκρατία θα αποκαταστήσετε?

Αν πω τον Χίτλερ - Φασίστα....θα το διαγράψετε? Φαντάζομαι όχι. Γιατί όμως όχι? Δεν είναι βρισιά? Κάποιοι μπορεί να γουστάρουν τον Χίτλερ. Αν πω κάτι παραμφερές για τον Μακαρίτη όμως.....?
Ουστ άπο εδώ υποκριτές....

6 Ιούλιος 2009 10:33 πμ