Η αλήθεια έχει φωνή.

Απογοήτευσις

Λυπάμαι πραγματικά που η κυρία Αργυρού, που από οτι καταλαβαίνω και έχω ακούσει χαίρει εκτίμησης σαν δημοσιογράφος στην Κυπριακή παροικία της Βρετανίας, εκφράζει έναν ανιστόρητο και μαινόμενο ρατσισμό. Ελπίζω να αντιλαμβάνεται πως έτσι μειώνει οποιοδήποτε επιχείρημα χρησιμοποιεί στο κείμενο της.

Και η ουσία είναι οτι κυρία Αργυρού δεν έχει καν προσεγγίσει το ερώτημα του πώς προτείνει να προετοιμαστεί το έδαφος για την συμβίωση των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο του μέλλοντος. Αντ' αυτού αναλώνεται σε επιχειρήματα που θα ζήλευε και το BNP.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To epixirima Tourkos kalos mono nekros 3exase na to pei h fanoyla...

Albedo_Zero είπε...

Α παναγία μου..μα ποιά εν πον τούτη η φανούλα σιόρ? Παίζει μάππα πούποτε? Εν συγγένισσα της Λασκαρίνας ? Ζήτω η φανούλα ! Κάτω ο easy Στέλιος, Πάνω η difficult φανούλα. Οι άλλοι εδώκαν της και βάση και σοβαρότητα και εφτιάξαν και¨πατριωτικό "μανιφέστο" με τα "επιχειρήματα" της. Αχχχ...Some easy girls are so difficult!

Ανώνυμος είπε...

Οι Εδεκ-δηκοϊκοί ξέχασαν να αναφέρουν το φαγοπότι που κάνουν με ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΟ τρόπο μέσα από ένα άλλον ετήσιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας ο οποίος μοιραζει φακελάκια, ταξιδια και μίζες.

Μηπως στεναχωριούνται που ο φανατισμός τους τούς αποκλείει ΚΑΙ από αυτό το φαγοπότι;

Ή μηπως επειδή δεν μπορούν να γλύψουν τον Στελιο Χατζηιωάννου για να πάρουν τις μίζες τους γράφουν όσα γράφουν.

Ειναι αληθεια ότι το Εδεκ-δηκοϊκό λόμπυ του άλλου "επισημου" διαγωνισμου ήθελε να επεκταθει στην Αγγλία αλλά δεν τα κατάφερε;

Ειναι αλήθεια ότι προσπάθησαν να τον "προσκαλέσουν" πριν 2-3 χρόνια και ο Στέλιος τους απέρριψε;

Και στην τελευταία ανάλυση τί τους νοιάζει αν ένας Ελληνοκύπριος της διασποράς μοιράσει 1 εκατομύριο ευρώ όπως του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ;;;;

Τουλάχιστον ο "Εasy" Stelios δεν έκανε δωρεες σε κομματικά αθλητικά σωματεία λίγους μήνες πριν αναλάβει συμβόλαια με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Μήπως ο Easy Στελιος δεν σας ...καθισε εσας εύκολα;;;