Η αλήθεια έχει φωνή.

Ένα σύντομον ψυχαγωγικόν διάλειμμα

Εννά είμαι σύντομος γιατί ο χρόνος εν χρήμα τζαι έλειψε μου το τσιεκκούι που το 2004.

Στα κόμμεντς των αντιστασιακών που παλεύκουν για την... εεε... μη αλλαγή, εσχολιάστηκε η σημερινή είδηση της Offsite οτι:
σύμφωνα με πληροφορίες της OffSite - η ιδέα όπως: Σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας στο κυπριακό μεταξύ Χριστόφια και Ταλάτ, αυτή να μην τεθεί σε δημοψήφισμα μια και «η συμφωνημένη διευθέτηση έχει τύχει διαπραγμάτευσης και συμφωνήθηκε από τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες των δύο κοινοτήτων».
Η συζήτηση [όση έμεινε] επεριστράφηκε γύρω που το σχόλιου του Φάληρου Κυπριώτη οτι εννά ήταν κακή κίνηση εκ μέρους Χριστόφια κάτι τέθκοιο.

Έκαμα την αμαρτία να συμφωνήσω τζαι να παραθέσω τη γνώμη μου:
Ναι, ακούεται σαν μια απίστευτα κακή ιδέα να μεν περάσει που δημοψήφισμα.
Αφήστε που τούτη η είδηση, ακόμα τζαι να μεν έσιει βάση, προσφέρεται για απορριπτική προπαγάνδα.
Αλλά εφόσον συμφωνάτε οτι πρέπει η λύση να περάσει που δημοψήφισμα.. προς τι η κινδυνολογία στο ποστ σας; Ξέρετε πως, παρά την προσπάθεια δαιμονοποίησης που τον Ιγνατίου εν μιλούμε για "Σκηνικό όπως αυτό του 2004". Εν μιλούμε για μια μικροσκοπική περίοδο για να πειστεί η κοινή γνώμη. Εννά θέλατε ίσως να μεν τεθεί καμιά λύση σε δημοψήφισμα, ακόμα τζαι αννέν συμφωνήμενη κατ' ευθείαν που τους εκπρόσωπους τζαι ακόμα τζαι αν υπάρχει αρκετός χρόνος να ενημερωθεί ο κόσμος;
Τούτο το σχόλιο φαντάζουμαι ήταν η αφορμή για τη "διαγραφή" μου που τα κκόμεντς του μπλογκ, ως τωρά. Εν είμαι σίουρος γιατί, ας κρίνει ο καθένας. Είπε η Επιτροπή:
Θεωρούμε υποκριτικό και αυτουποτιμητικό το να εξυβρίζεις κάποιους και ταυτόχρονα να θέλεις να φιλοξενείσαι στο blog τους.
Συνεπώς, αναρτήσεις του Νενεκατωμένου, διαγράφονται. Μπορεί άνετα βέβαια, να εκφράζεται στα δικά του blog μαζί με τα φιλαράκια του Aslan, Μιχάλη Μιχαήλ, Βραδύνου κλπ.
Όσοι, μόνοι ή ενορχηστρωμένα μας εξυβρίζουν, ας το κάνουν εκτός των σελίδων μας.
Ευχαριστώ την Επιτροπή για την άδεια τους να εκφράζομαι. Τα χαιρετίσματα μου στον φίλο Αλιγάτορα, τον μόνο αναγνώστη του μπλογκ που εμπήκε σε διάλογο αντικρούοντας τα όποια επιχειρήματα μου για τις συνθήκες εγγυήσεως. Φαίνεται οτι εν ο διάλογος που ενοχλεί.

Αυτά τα ολίγα. Ευχαριστώ την Επιτροπή για την αγνή αγωνιστική προσοχή τους στις "ύβρεις" μου.

8 σχόλια:

nekatomenos είπε...

Ακολουθεί κόμμεντ που εσβήστηκεν:
"Ενόμιζα πως ο διάλογος δαμέ εν ευπρόσδεκτος. Για αυτό ήμουν κόσμιος, που αρχή ως τέλος, τζαι με όποιον εμιλούσε σοβαρά μαζί μου ακόμα τζαι με εκ διαμέτρου αντίθετα επιχειρήματα [ειδικά όσους εσυζητούσαν σοβαρά με εκ διαμέτρου αντίθετα επιχειρήματα!] είχα εποικοδομητικότατες συζητήσεις.
Αν θέλετε να ακούτε μόνο τον εαυτό σας [ή όποιον αποφασίζει να σας προσβάλει τζαι να τραμπουκκίσει αντί να συζητήσει], τότε εν συνεισφέρετε σε διάλογο. Τζαι δεν τιμάτε τον εαυτό σας τζαι τη γνώμη σας. Ευχαριστώ για την άδεια σας να εκφράζομαι αλλού αν θέλω. Αλλά να θυμάστε οτι στο δικό μου μπλογκ εν θα διαγράφεστε."

Ανώνυμος είπε...

και συ ρε φίλε γιατί έβρισες;

Δεν ήξερες ότι είναι ύβρις το να διαφωνείς μαζί τους;

Φυσικά και θα διαγραφούν τα υβριστικά σχόλιά σου .. τι το πέρασες δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Οι του Christofias - watch που όπως λαλούν είναι "υπέρμαχοι της ελευθερίας τζιαι της δημοκρατίας", εβάλαν τα πάλε με τον Anef.
Δεν τον ηξέρω τον άνθρωπο αλλά δεν μπορεί να τον κατασυκοφαντούν τζιαι να τον διασύρουν έτσι μέσ΄το διαδίκτυο τζιαι να μεν του επιτρέπουν ούτε να τους απαντήσει.
Μα πού ζούμε ρε παιδκιά!Κάμετε έναν έλεος.
Εν μεσαίωνα που έχουμεν;

Ανώνυμος είπε...

Μεσαίωνα πιλέ φίλε..

Ανώνυμος είπε...

Μεσαίωνα πιλέ φίλε..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εν έχει Blog δικόν του να τους απαντήσει ο Anef?

Ανώνυμος είπε...

Otan milame gia prosopikes epi8eseis den ti8ete apla 8ema apantishs ....

alla pou na katalavete eseis pou etsi 8emata...

nekatomenos είπε...

Εγώ στις προσωπικές ύβρεις απαντώ με καθαρά, λογικά ππόιντς, τα οποία μετά σβήννουνται. Σιέρουμαι όμως που αν κάποιος έσιει το στημένο έτσι ώστε να πιάννει νοτιφικκέισιονς για κάθε νέο σχόλιο θωρεί τα πάντα.. ακόμα τζαι τα σβησμένα! [Έτσι ανακάλυψα τζαι εγώ ότι η Επιτροπή αποφάσισε στην αρκή να με βαφτίσει "Νενεκατωμένο" τζαι μετά άλλαξε γνώμη.]